Kosttillskott för hela livet – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Må bäst i klimakteriet - Event med Monika & Tobias

Artikelbild

En av våra stora hjärtefrågor inom kvinnohälsa är klimakteriet, där vi har teamat ihop oss med våra ambassadörer, klimakterieexperten Monika Björn och glädjespridaren Tobias Karlsson.  14 september, bjuder vi därför in till en inspirationskväll för att snacka träning och hälsa med fokus på just klimakteriet.

Eventet går av stapeln 14 september i Lilla Gasklockan i Gävle, som även är Great Earths hemort. Tillsammans med våra ambassadörer bjuds det på värdefulla insikter och lärdomar, tillsammans med mycket humor och trevliga överraskningar.

Passa på att boka din biljett nu!

Till bokningssidan

 

Monika Björn

Monika har blåst av locket på klimakteriefrågan med hjälp av sin aktivism, sina böcker, utbildningar och föreläsningar. Hon har en fantastisk förmåga att skapa engagemang och hennes arbete får otrolig effekt när hon är ute och inspirerar tusentals kvinnor till att gå starka genom livet. Under kvällen är det Monika som leder det annars tabubelagda samtalet kring klimakteriet, och visar vägen till ett bättre välmående och livskvalité.

 

Tobias Karlsson

Tobias, som bland annat är känd från Let’s dance, är vår energispridare och träningsexpert. Med en lång erfarenhet inom just hälsa och träning, inspirerar han med sin kunskap och härliga energi till ett bättre välmående. Tillsammans med Monika kommer Tobias att prata just träning och hälsa, och hur du kan implementera det i din vardag för att bli ditt allra bästa jag.

En hjärtefråga

Kvinnohälsa är en av våra stora hjärtefrågor på Great Earth. Att uppmärksamma och bidra till en förbättrad kvinnohälsa är viktigt för oss. Kroppen är komplex – och särskilt kvinnokroppen. Behoven varierar över tid och detta är något de flesta behöver lära sig mer om för att må bra. Det kan till exempel handla om kosttillskott anpassat för vad du begär av din kropp för stunden, men också om sociala värden som att göra det socialt accepterat att prata om t ex klimakteriet – en fråga som vi drivit både externt och internt. Under 2021 lanserade vi till exempel vår interna klimakteriepolicy, under 2022 kommer vi fortsätta vårt arbete för kvinnohälsa. Vi tycker att det förtjänar tid i rampljuset. Det är dags att hänsyn till kvinnors hormonellacykel inte är ett undantag, utan en regel.

 

Till huvudsidan om klimakteriet

 

 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% på ditt första köp! Sen kan du ta del av spännande nyheter, sköna tips och speciella erbjudanden.
So, don’t be a stranger, friend!

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2022, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self carelogotype för hållbar ehandel