Fri frakt från 250 kr inom Sverige – snabb leverans

Great earth-logga
Hero-bild

Jennie Kåreblom

@vvmattraning

Mina favoriter

Just nu äter jag dessa näringstillskott

Inspirationsbild

Om Jennie

Jag heter Jennie Kåreblom och bor i en mysig ort som heter Åhus. Jag är uppvuxen här och har nu en egen liten familj som får förmånen att växa upp på en härlig plats med närhet till hav och fina omgivningar.

Jag driver mitt företag/Instagram @vvmattraning där jag delar med mej av min egna viktresa, jag har gått ner över 50 kg. Jag älskar att stå i mitt kök och skapa magi, alltså skapa magra recept utan att tumma på smakerna, men med en bråkdel av kalorier i. Jag har även gett ut fyra kokböcker Jennies meny, Jennies familjefavoriter, Lättlagat med Jennie och Från Jennies kök.

Detta har jag gjort helt i egen regi, tillsammans med min underbara familj som hjälper mej. Jag fullkomligt älskar att sprida energi och att få inspirera andra till nyttigare vanor.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% på ditt första köp! Sen kan du ta del av spännande nyheter, sköna tips och speciella erbjudanden.
So, don’t be a stranger, friend!

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2020, Great Earth Scandinavia AB.
Klarnalogga VISA-logga Mastercard-logga Postnordlogga