Den moderna familjen

Vi är hela familjens kosttillskott!

Vi erbjuder kosttillskott för hela familjen. Till dina ungdomar, din man eller din hustru och till mor- eller farföräldrar. Vi hjälper hela familjen att vakna upp varje morgon fylld av energi och kraft.

Men glöm inte bort att äta nyttigt och ha många fysiska aktiviteter för den perfekta hälsan. När din kropp är i balans så skiner den inre skönheten igenom. Den härliga känslan av att vara pigg och stark. Och välkomna utmaningarna.

Videoblogg 17 Mars

Mannen i familjen fyller 40, då passar vi på att åka till Mallorca och fylla på med lite extra D-vitamin och energi.

Försommar, sol, utflykter, lek, slappa, skön träning, god mat och familjemys, vad mer kan man önska sig?

// Sanna

Videoblogg 2 juni

I helgen passade vi på att ta en skön cykelutflykt till Mulle Meck-parken. Det är en riktigt härlig park, som en sagovärld där det finns många roliga saker att leka med, även för oss vuxna.

Just nu känner jag av väldigt mycket allergi vilket påverkar mig dagligen, inte minst när jag tränar eller cyklar ute. Fick tips om att prova MSM + C-vitamin som skulle kunna hjälpa till att lindra allergin lite. Helt klart värt att prova!

// Sanna

Videoblogg 28 juli

I veckan var vi och hälsade på en vecka gamla hundvalpar. Så söta!

Min svärmor och svägerska har en kennel, Bernerligan, där de föder upp Berner sennenhundar. Sixten älskar att vara där och busa med de stora hundarna och ta hand om valparna. Det är toppen för Sixten att få vara tillsammans med djur då vi själva inte kan ha några pga att jag är allergisk.

//Sanna

Videoblogg 25 augusti

Nu är vi tillbaka i vardagen och arbete, träning och vardagsbestyr rullar på som vanligt.

För att lyckas få till träningen en dag provade jag ta med Sixten ut i spåret eftersom han nu kan cykla med. Det var ett perfekt sätt att leka och träna samtidigt och dessutom vara tillsammans. Vi varvade cykel och löpning med paus för Sixten och styrkeövningar för mig, ett enkelt och skönt intervallpass. Det blev ett roligt pass med mycket skratt, definitivt något vi kommer göra igen.

//Sanna