Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Svampar
0 produkter
populära produkter

Svampar

Svampar har länge använts inom traditionell asiatisk medicin, både som mat, hälsomedel och för deras unika egenskaper. Svampar innehåller även viktiga mineraler och vitaminer. Våra ekologiska svamp-extrakt, extraherad från fruktkropp, ger dig en hög andel aktiva ämnen för att maximera ditt välbefinnande. Upplev naturens kraft på sitt bästa sätt med våra svamptillskott!

Upplev naturens kraft

Upptäck de fantastiska fördelarna med Lions Mane och Cordyceps!

Lion’s Mane är inte bara känd för sitt unika utseende som liknar en vit pom-pom. Denna svamp har använts i traditionell östasiatisk medicin i årtusenden då den sägs främja kognitiv hälsa och hjärnfunktion.

Cordyceps är känd för sina potentiellt energigivande egenskaper och har även den använts inom traditionell asiatisk medicin i årtusenden för att öka uthållighet och livskraft. Idag använder en del idrottare och aktiva individer ofta Cordyceps för fysisk prestation och återhämtning.

Listningsbild
1

Vad är svampextrakt?

Svampextrakt är en koncentrerad form av de fördelaktiga ämnen som finns i svampar. Detta extrakt framställs genom att svampmaterial bryts ned och de aktiva komponenterna extraheras. Resultatet är en produkt som innehåller en hög koncentration av svampens näringsämnen, vitaminer, antioxidanter och andra bioaktiva föreningar.

2

Hur mycket svampextrakt innehåller en kapsel?

Våra kapslar innehåller 500 mg extrakt. Rekommenderad dagsdos är 1 kapsel.

3

Vilka hälsomässiga fördelar kan svampextrakt erbjuda?

Beroende på svamptyp kan svampextrakt erbjuda en rad hälsofördelar för immunsystemet, sömnkvalitén och för att motverka stress. Det finns även svampextrakt som sägs kunna stödja hjärnhälsa och kognitiv funktion.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care