Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

Amanda Ekberg

@fixaformen

Meno Balance mot PMS

“Sen jag fick mitt andra barn började jag känna av PMS. Jag känner mig riktigt nere, att allt jag gör blir fel. Det är liksom riktigt tråkigt för alla inblandade. Jag lade upp på min Instagram och berättade hur jag kände. Och så många tjejer kände igen sig. Jag fick prova Meno Balance i en månad och hade inga större förväntningar. Men nu har jag tagit Meno Balance i två månader, alltså under två menstruationer, och jag har inte alls haft PMS på samma sätt. Det är verkligen en tips!” – Amanda berättar om sin upplevelse med Meno Balance för hjälp med sin PMS.

Mina favoriter

Just nu har jag dessa tillskotten i min vardagsrutin!

Inspirationsbild

Om Amanda

Jag heter Amanda Ekberg, bor i Norrköping och hittas under namnet @fixaformen. Jag har alltid haft ett stort hälsointresse. Jag började som PT och är sedan ett par år tillbaka utbildad yogalärare. Jag delar på min instagram med mig utav mitt liv och reflektioner. Self-care är min passion. Jag tror att har vi inte den delen med i vår vardag så håller vi inte i längden. Jag har efter år av mycket framåtsträvande och prestation fått nya insikter och prioriterar nu lugn och mig själv på ett annat sätt. Jag brinner för att hjälpa andra att må bättre och delar därför med mig utav de små sakerna vi kan göra för en bättre hälsa. Därför ligger Great Earth också mig varmt om hjärtat.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care