Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Reklamationspolicy

 

Om en vara avviker från avtalet eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning som Great Earth har lämnat, kan du som konsument reklamera varan till Great Earth.

Vid reklamation ber vi dig att omgående kontakta vår kundservice på konsumentkontakt@greatearth.se eller telefon 026-611980. Beskriv felet så utförligt som möjligt.

Reklamationsrätten omfattar endast ursprungliga fel (och inte fel som t.ex. beror på att varans normala hållbarhetstid passerats eller som uppkommit pga. normalt slitage). Meddelande om felet ska lämnas till Great Earth inom skälig tid från det att du upptäckte eller borde ha upptäckt felet samt alltid senast tre år från det att du tagit emot varan. Great Earth rekommenderar därför att du kontrollerar varan noggrant direkt vid mottagandet.

Beroende på produktfel kan vi kräva att du returnerar produkten till oss. Du står själv för risken för varor du returnerar. Great Earth rekommenderar därför att du paketerar varorna på ett sådant sätt att den inte riskerar att skadas under transporten. Varan ska, om möjligt, returneras oanvänd med oskadad originalförpackning (du bör t.ex. inte skriva, tejpa eller sätta frimärken på originalförpackningen).

 

Transportskada

För att ärenden rörande en transportskada på en produkt som du har beställt från Great Earth ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. För att kunna returnera varan ska du vidare kunna styrka ditt köp från webbplatsen, t.ex. genom orderbekräftelsen/kvittot som Great Earth skickat till den e-postadress du angett i samband med din beställning. När vi mottagit din retur skickas en bekräftelse via e-post. Beroende på skadans omfattning företas t.ex. omleverans, avhjälpande eller prisavdrag. I sista hand kan återköp förekomma. För anspråk på annan ersättning, utöver kostnaden för varan, ansvarar Great Earth enligt vad som följer av konsumentköplagen.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care