Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Kosttillskott i refill

Fyll på med dina favorittillskott i refillförpackning!

Egentligen är våra burkar lite för bra för att bara användas en gång. Därför har vi refill till våra storsäljande produkter. Du kan enkelt fylla på din befintliga burk. Smart va?

Produktbild

C-vitamin Complex refill

  • Mer näring och mindre avfall – win, win!
  • Smidig refillpåse (sorteras som papper)
  • Räcker i 60/30 dagar

 

Rekommenderat intag: 1-2 tabletter dagligen i samband med måltid.
Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning. Det bidrar även till normal kollagenbildning som har betydelse för benstommen, brosket och hudens normala funktion.

Alla våra refill

Alla våra startpaket

"Äntligen en smart lösning för mig och miljön"

Deltagare i testpanel

"Kändes bra att slippa slänga burken, utan bara fylla på"

Deltagare i testpanel

"Smidigt med refill vid leverans jämfört med burk"

Deltagare i testpanel

"Snabbt, och hem till lådan dessutom"

Deltagare i testpanel
Inspirationsbild

Varför refill?

Mätt i volym så går det 59 refillpåsar på varje burk C-Vitamin Komplex som återvinns. Detta innebär stora minskningar i transport för återvinningsföretagen samt för dig som privatperson.

7 år
Våra nya burkar är tillverkade i återvunnen PET. Varför har vi då plastburkar? Jo, för att plast är otroligt bra för att förvara vår typ av innehåll. Vi hoppas förstås att våra kunder ser till att burken återvinns igen. Burkarna av Recycled PET (RPET) har vid studier bevisat att de är stabila, dvs i nyskick, i 7 år. Så de är alldeles för fina att använda bara en gång. Refill passar dem perfekt.
8 st
Under 2022 lanserade vi 8 av våra befintliga produkter som refill. Tanken var att vi skulle börja i egen kanal och göra det enkelt och attraktivt för våra kunder att bara fylla på burken de har hemma. Snabbt fick vi förfrågan från våra återförsäljare som gärna ville ha våra refiller i deras butiker också. Spara den fina burken och fyll på från en refillpåse istället!
1 ställe
Om vi lyckas få ut alla våra produkter som refill kan vi säkerställa att nästan alla paket från oss skickas till ett ställe, rakt hem till din brevlåda tillsammans med den vanliga posten. Om det inte är så att du hellre vill hämta upp hos ombud såklart! De små refillpåsarna gör nämligen att det blir ännu mindre paket som en enklare att frakta ut till er kunder.
Produktbild
Good life – Great Earth
Vårt hållbarhetsarbete
Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care