Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

Välkommen!

Ta del av dina personliga erbjudanden!

Du är en av våra bästa kunder – wow! Som tack för att du fortsätter att vara en del av vår Great Community vill vi ge lite kärlek tillbaka till dig. På den här sidan hittar du personliga erbjudanden som bara våra allra bästa kunder får ta del av, samt förtur på reor, massa bra information kring tillskott och en hel drös annat. Erbjudandena uppdateras varje månad – så glöm inte att kika in här då och då för att se vad som gäller just nu!

Inspirationsbild

25% rabatt på allt inom Immunförsvar

Med koden IMMUNITY får du 25% rabatt på alla produkter inom kategorin immunförsvar! Passa på att fyll på med vitaminer och mineraler inom hösten och vintern och stärk ditt immunförsvar inifrån.

Inspirationsbild

Signa upp dig på vår testpanel!

Du är en person som gillar att ta hand om dig själv – och det gillar vi! Därför vill vi bjuda in dig till att delta i vår testpanel. Svara på frågor, enkäter och undersökningar, och få fina rabatter och erbjudanden som tack!

Signa upp dig här

Inspirationsbild

Vad betyder Time release?

Många av våra högdoserade vitaminer har Time release effekt, vilket innebär att vitaminerna utsöndras långsamt under minst 8 timmar – vilket gör att kroppen bättre kan tillgodogöra sig vitaminerna. Med andra ord får du ut så mycket som möjligt av ditt vitamintillskott, och minskar andelen av vitaminet som kroppen gör sig av med utan att tillgodogöra det!

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care