Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Man i fokus –

Välmående hela livet

Support yourself

Under november vill vi passa på att fokusera lite extra på mäns hälsa och välmående. Med farsdag, internationella mansdagen och Movember vill vi prata mäns hälsa inifrån och ut. Nedan hittar du produkter till och för män, för olika behov som passar olika delar av livet. Oavsett om du är man och vill stötta ditt välmående, eller har en man i din närhet du vill ge lite extra kärlek – hittar du allt du behöver här!

M.A.N

Hur många gånger har du muttrat att ”man är ju inte 20 längre”? Alldeles för ofta, eller hur? M.A.N. är ett tillskott för att hjälpa män att höja sina energinivåer, stötta musklerna och bidra till sexlusten och immunförsvarets funktion. För välmående oavsett ålder – du är ju bara så gammal som du känner dig!

Produkter:
Inspirationsbild

För dig som vill varva ner

Fullt upp med jobb, familj, vardagsmåsten och ja… livet? Vi kan alla behöva stanna upp och andas ibland. För att orka med livets alla måsten är det viktigt att ge tid till sitt eget välmående. Att ta en stund och stanna upp, vila och andas. Det är ofta enklare sagt än gjort, men ack så viktigt. Som en hjälpande hand har vi samlat våra bästa produkter för mindre stress och mer avslappning. Så du hinner njuta av allt det bra!

Inspirationsbild

Flera favoriter för bättre pris

Passa på att fylla på förrådet och ta hand om dig själv och fyll på med våra storfavoriter. Just nu hittar du flera av våra go’bitar till 2 för 1, så du kan stötta ditt välmående till en billigare peng. Bra för både dig och plånboken!

2 för 1 på flera favoriter

Inspirationsbild

För dig som lever ett aktivt liv

Oavsett om det gäller hårda träningspass eller ansträngande dagar på jobbet, är återhämtning A och O. För dig om lever ett aktivt liv med många bollar i luften är det viktigt att ge kroppen vad den behöver för att orka med. Återhämta musklerna med Magnesium, ladda energin med Q10 och Pantotensyra, eller preppa inför träningen med lite extra protein.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care