Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Kosttillskott för immunförsvaret

Artikelbild

Det är alltid högaktuellt att hålla sig frisk och ha en glad mage. Eller hur? Då ska vi snacka om tarmsoldater, Epicor, immunförsvaret, bakterier, kossor från 1800-talet och lite annat. Men vad har det här att göra med att du vill hålla dig frisk?

 

Jo, så mycket som 70 procent (!) av kroppens immunsvar finns i dina tarmar. Då kan det finnas all anledning att stoppa i dig saker som skapar de bästa förutsättningarna för att hålla en god tarmflora. Du har nämligen flera biljoner bakterier i tarmarna, små soldater kan man säga, som krigar dagligen för att hålla dig frisk. De behöver rätt bränsle för att kunna fortsätta kriga.

Defence - för ditt immunsystem

I Great Earths immunförsvarsprodukt Defence, finns bland annat C-vitamin och D-vitamin, samt zink, som alla bidrar till ett normalt immunsystem. Den innehåller också den patenterade ingrediensen, EpiCor®.

Det tar oss tillbaka till en ung bonde från USA i slutet av 1800-talet, som av en slump märkte att hans kor som mumsade i sig brödsmulor som blandats med gammal mjölk höll sig mycket friskare, än de som åt sedvanligt foder. Det här utvecklades och spreds till andra bönder.

Tekniken växte snabbt och man började senare producera samma typ av produkt till människor och resultaten var häpnadsväckande. De som exponerades för denna jästkultur blev sällan sjuka.

Idag är EpiCor® ett patenterat fermentat som består av proteiner, fibrer, polyfenoler, vitaminer, aminosyror, antioxidanter, betaglukaner och andra metaboliter.

 

 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care