Kosttillskott för hela livet – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

HÅLLBARHET 

Vi säljer inte bara vitaminer & mineraler – vi ska förändra världen. Vi tror att världen förändras när du mår bra. Utifrån denna filosofi vill vi skapa en positiv och inspirerande movement som hjälper människor att må bättre och får vår planet att blomstra. För att följa vår vision arbetar vi sedan många år med hållbarhet – vi skall leva upp till vårt namn.

 

Vi står kanske inför mänsklighetens största utmaning – att rädda klimatet. Det är en fråga som rör alla, överallt. Klimatfrågan är stor och komplex, särskilt sett ur ett globalt perspektiv. Men bara för att någonting är stort och svårt betyder inte det att vi ska ge upp. Så, vad gör man? Jo, man gräver där man står. I vårt fall handlar det om att vår bransch saknar både kravställande konsumenter och certifieringar för ett enhetligt hållbarhetsarbete. Därför väljer vi att som första företag i branschen ta stafettpinnen och göra ett gediget hållbarhetsarbete med de bästa verktygen som finns tillgängliga idag. Vi vill utmana och uppmuntra både vår bransch och våra kunder till att ta ställning, ifrågasätta, vara nyfikna och samtidigt hjälpas åt att ta hand om vår planet. Låt oss ställa om branschen och göra världen bättre tillsammans, Good Life – Great Earth!

 

Ladda ner hållbarhetsrapporten här

91%
Våra kunder efterfrågar i allt större utsträckning veganska produkter helt fria från animaliska råvaror. De senaste tre åren har vi lagt ner mycket arbete på att se över alla våra produkter för att minska det animaliska innehållet och öka andelen vegetabiliska ingredienser.
65%
Våra nya burkar är mycket snyggare än tidigare, men framförallt så har vi optimerat fyllnadsgraden så att vi slipper frakta onödig luft. 2021 var fyllnadsgraden 65 % – vårt långsiktiga mål är 80 %. Samtidigt behöver burken vara tillräckligt stor för att möta andra lagkrav, så det är en ekvation som inte är helt enkel.
100%
All vår el är 100% förnyelsebar och vi köper den från vårt lokala energibolag. Vi ser även till att återvända kartonger från våra tillverkare när vi skickar produkterna vidare till våra kunder
Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2023, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self carelogotype för hållbar ehandel