Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

OM OSS

Vitaminer och mineraler är inget hokus pokus – det är ett komplement till mat och träning och ett verktyg för att du ska kunna må ditt bästa. 

Inspirationsbild

Räcker det inte att motionera och äta sunt?

Jo, egentligen. Men faktum är att samtidigt som vår mat innehåller mindre näring äter vi mer, rör oss mindre och mår sämre. Tillsammans med en balanserad kost och en hälsosam livsstil kan kosttillskott hjälpa till att ge dig bra förutsättningar för att må bra. 

35 år
Vi har 35 års erfarenhet av kosttillskott och jobbar hela tiden för att kunna leverera kraftfulla, säkra och bra tillskott till dig.
14 st
Vårt lilla företag består av 14 st eldsjälar – och vi har vårt kontor i Gävle.
100%
All vår produktutveckling sker hos oss i Gävle, där vårt fokus alltid är att använda ingredienser av högsta kvalitet.
Inspirationsbild

35 års erfarenhet i branschen

Great Earth startades för 35 år sedan, och har alltid handlat om mer än bara kosttillskott. Vår vision Good LifeGreat Earth handlar om en framtid där ett välmående liv ger näring till en bättre värld – för vi tror att när människor mår bra, mår världen bättre. Vi vill ge kraft till den förändringen i allt vi gör. Därför utvecklar vi ett brett sortiment av behovsanpassade kosttillskott, designade för att hjälpa dig att stärka och stötta dig själv. 

Vi har blivit kända för våra kraftfulla produkter och vår höga kvalitet, och den vanligaste frågan vi får är: ”vilka tillskott behöver jag? ”, vilket är varför vi tagit fram ett enkelt behovstest som blivit väldigt populärt. 

100%
Av våra burkar är gjorda av återvunnen PET- plast. Vi fortsätter ständigt att utforska nya förpackningssätt, återbruk och produktion.
91%
91% av sortimentet är veganskt. Det gör våra produkter tillgängliga för fler konsumenter och känns extra bra för oss.
65 %
2021 var fyllnadsgraden i våra burkar 65 % – vårt långsiktiga mål är 80 %.
Inspirationsbild

Hållbarhet + kvalitet = sant

Vårt hållbarhetsarbete bottnar i vår vision, och genomsyrar allt vi gör – från hur vi bygger vår kultur till hur vi producerar och fraktar våra produkter. 2021/2022 flyttade vi vår produktion från USA till Norge vilket minskade våra transportutsläpp markant. 100% av våra burkar är gjorda av återvunnen PET- plast. 91% av sortimentet är veganskt. All vår produktutveckling sker hos oss i Sverige, där vårt fokus alltid är att våra produkter ska vara designade och producerade med ingredienser av absolut högsta kvalitet.

Något som kännetecknat oss under alla våra 35 år, är vår handlingskraft. Vi var bland de första inom Kosttillskott i Sverige att införa verksamhetssystem för att säkra hela kedjan – från produktutveckling till butik – för säkerheten och för kvalitetens skull. Våra processer granskas årligen genom externa revisioner, och sedan 2011 är vi certifierade enligt branschstandarden “Certified for self-care”. Det innebär att vi blir granskade årligen och vi är ett av få företag  i Sverige som är certifierade.  Resan tar givetvis inte slut här, vi fortsätter ständigt att utforska nya förpackningssätt, återbruk och produktion. Vårt mål är att skapa en helt cirkulär livscykel genomgående i vår verksamhet.  

Inspirationsbild

3 länder - över 1200 återförsäljare

Våra produkter har utvecklats och sålts i Sverige i 35 år och du hittar hos såväl i stora som mindre återförsäljare både online och i fysisk butik. Under 2020 etablerade vi i Finland och i Norge under 2022.


Våra återförsäljare hittar du här.

Inspirationsbild

Vi hjälper varandra till en bättre värld

Så, allt vi gör handlar alltså om att vi vill hjälpa dig att må ditt bästa – så att du kan sprida denna energi i din omgivning och skapa en kedjereaktion av bra vibbar. För när vi mår bra har vi helt enkelt bättre förutsättningar att göra världen till en lite bättre plats. 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care