Kosttillskott för hela livet – Fri frakt från 250 kr

Great earth-logga
Hero-bild

OM OSS

Vitaminer & mineraler är inget hokus pokus. Det är inte ett magiskt mellanmål eller frukostersättning.
Det är heller inget som gör att du automatiskt får bättre kondition eller längre hår.
Vitaminer och mineraler är ett komplement till mat och träning – ett verktyg för ett sundare liv.
 

 

Men borde det inte räcka att motionera och äta sunt? Jo, egentligen. Men faktum är att samtidigt som vår mat innehåller mindre näring äter vi mer, rör oss mindre och mår sämre. Näringstillskott ger dig bättre förutsättningar att må bra, oavsett var du befinner dig i livet.

Great Earth startades för mer än 30 år sedan, med en dröm om en bättre värld för både människa och planet. Våra produkter är utvecklade för att du ska kunna få i dig det du faktiskt behöver – inget mer. På så sätt slipper vi också slösa på jordens resurser i onödan. Idag är vi en av Sveriges ledande aktörer inom naturlig hälsokost och vi existerar för att du ska kunna göra det som får dig att må bra, och vi gör det genom ett brett sortiment av näringstillskott för hela livet. Vi finns för piruetter och magplask, för drömmar och verklighet, för ljus och mörker, för handlingskraft och nedvarvning. Och allt däremellan. Hos oss hittar du ett gäng kraftfulla produkter som vill hjälpa dig att stärka och stötta dig själv, oavsett vem du är och vilken fas i livet du befinner dig i.

Vad händer med världen när du mår bra?

För oss handlar det här om mer än näringstillskott. Vår vision Good Life – Great Earth handlar om en framtid där ett bra liv ger näring till en bättre värld – för människor och planet. Du har säkert märkt vad som händer med världen när du mår bra. Visst ser den lite bättre ut? Gladare och ljusare? Det är just detta vi vill ta vara på. Vi vill hjälpa dig att bli glad och stark, och att din styrka sprids till din omgivning och skapar en kedjereaktion av bra vibbar. För när vi mår bra har vi helt enkelt bättre förutsättningar att göra världen till en lite bättre plats.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% på ditt första köp! Sen kan du ta del av spännande nyheter, sköna tips och speciella erbjudanden.
So, don’t be a stranger, friend!

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2022, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self carelogotype för hållbar ehandel