Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Prioritera dig själv

Rutiner för välmående hela året

Dags för nya rutiner?

Nyårslöften behöver inte vara något man håller i en vecka för att sedan glömma bort och aldrig tala om igen. Den stadiga traditionen om att ta ett steg mot bättre vanor behöver inte vara omöjlig. Att bygga en rutin sker inte över en natt, och vi vet att det kan vara utmanande att skapa bra rutiner. Därför har vi samlat våra bästa tips för att göra det så enkelt som möjligt för dig att stötta ditt välmående!

Produktbild

Starta året på topp!

Magnesium är mineralernas mineraler. Den är bra för allt från muskler och benstomme, till energiomsättningen. Den bidrar även till minskad trötthet och utmattning. Med andra ord är detta en mineral som gör sig bra i vardagsrutinen. Perfekt för dig som vill börja året med bra vanor!

 • Magnesium Starter pack innehåller allt du behöver för att komma igång
 • Bidrar till att minska trötthet och utmattning
 • Hela sju former av magnesium som bidrar till bland annat energiomsättningen och musklernas normala funktion

 

Fler produkter för mer energi

Produktbild

Träningsdags?

Nybörjare som superproffs, med Tränings-paketet är du rustad för springturen, squatsen och yogan. Med vår vattenflaska i rostfrittstål håller sig drycken kall i upp till 18 timmar, och varm i upp till 6 timmar. Perfekt för allt vatten till proteinshaken. Fyll på med protein med hela 26 g protein per portion. Avsluta med att stötta muskler och benstomme med Magnesium, även kallad trötthetens kryptonit. Att må bra ska inte vara krångligt!

Mer produkter för träning

Osäker på vad du behöver?

Vill du ta steget till att förbättra ditt välmående men vet inte hur? Osäker på vad du behöver för tillskott? Med vårt behovstest får du en personlig rekommendation utifrån dig och de behov du vill fokusera på. Testet tar inte mer än 5 minuter att göra, dessutom får du 20% rabatt på din order när testet är klart!

Gör testet här

Starten på bra sömnvanor

Svårt att komma till ro? Vaknar du trött fast än du fått in dina sömntimmar? Sömnpaketet innehåller det du behöver för att komma till ro och invänta besök från John Blund.

 • Magnesium, även känd som trötthetens kryptonit bidrar till minskad trötthet och utmattning
 • Bedtime är fullproppad med ingredienser för en lugnande effekt och vilsam sömn
 • Ashwagandha har använts mot trötthet i över 4000 år (!)

 

Fler produkter för sömn

Inspirationsbild

Testpanel för sömnbesvär

Under 4 månader fick kvinnor med sömnproblem testa att tillsätta Bedtime, Magnesium och Q10 i sin rutin. Redan efter 2 månader såg ett positivt resultat. Och efter 4 månader uppgav hela 91% att de såg en förbättring av sina sömnbesvär.

Listningsbild
1

Q10

Q10 är ett vitaminliknande ämne som finns naturligt i kroppen, bland annat i immunsystemets celler. Det behövs för energiproduktion i alla cellerna i kroppen. Kapslarna innehåller även C-vitamin och vitamin B12 som bidrar till att minska trötthet och utmattning, och selen som skyddar dina celler mot oxidativ stress.

2

Magnesium

Tidigare känd som Super Magnesium bidrar den till minskad trötthet och utmattning. Den är även viktig för musklernas återhämtning och nervsystemets normala funktion. Innehåller även B6 och svartpepparextrakt för bättre upptag.

3

Bedtime

Bedtime innehåller flera olika ämnen som kan hjälpa till att ta dig till drömmarnas land. Ashwagandha bidrar till mental balans och till normal avslappning vid insomning, medan grönt te bidrar till en lugnande effekt. Tillsammans med Magnesium, och citronmeliss som bidrar till en vilsam sömn.

"Så skönt att somna enkelt, sova gott och vakna pigg!

Emelie om Bedtime Kund

"Jag gillar ert Magnesium då jag sover så bra sedan jag börjat med den! Mina kramper i benen är också mycket bättre.Känner mig mindre spänd överlag"

Sara om Magnesium Kund

"Älskar Ashwagnadha! Den gör mig lugn och tar bort trötthet. "

Vanessa om Ashwagnadha Kund
Inspirationsbild

Gör det enkelt

Dricka mer vatten? Röra på dig mer? Vara snällare mot miljön? Att starta en ny rutin behöver inte vara krångligt. Tvärtom, kan det vara enklare än du tror. Oavsett vad ditt nyårslöfte är, har vi samlat våra bästa tillbehör för att hjälpa dig på vägen.

5 steg till mindre stress

 • Vila. Genom att ge dig själv tillräckligt mycket vila och återhämtning, minskar risken att stressen blir skadlig.
 • Sänk kraven. Ställ rimliga krav på dig själv. Ingen kan göra allt, och det är okej att säga nej och sätta gränser. Även små framsteg är framsteg.
 • Rör på dig. Fysisk aktivitet ger kroppen bättre möjlighet att hantera stresshormoner, vilket gör att din stresstålighet ökar.
 • Umgås. Umgås med vänner och familj som får dig att må bra. Det gör det lättare att varva ner, och bryter ohälsosamma stressmönster.
 • Ta hand om dig. Ge kroppen vad den behöver för att vara sitt bästa jag.

Got 99 problems but stress ain't one

Säg nej till stressen med Ashwagandha! För dig med många bollar i luften och en allmänt stressig vardag är Ashwagandha en riktigt bra vapendragare. Denna goding har använts mot trötthet, stress och utmattning i över 4000 år (!). Den innehåller även Pantotensyra som bidrar till normal energiomsättning.

Produkter mot stress

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

 • Ta del av nyheter
 • Inspiration och expertens tips
 • Guider för välmående
 • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care