Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Vad är EpiCor®?

Artikelbild

Ge ditt immunförsvar en vänlig knuff med EpiCor® Whole Food-Fermentat

Hur kan vi stötta vårt immunförsvar på ett naturligt sätt?

Vi vet alla att en sund livsstil är viktig, men ibland behöver vi en liten extra hjälp på vägen. Att stötta immunförsvaret med bra näring kan vara viktigt. Defence innehåller en hel rad med bra näringsämnen, exempelvis vitamin C, vitamin D och zink som bidrar till immunsystemets normala funktion. Samt EpiCor Whole Food Fermentat, ett patenterat fermentat som består av proteiner, fibrer, polyfenoler, vitaminer, aminosyror, antioxidanter, betaglukaner och andra metaboliter. Som en multivitamin för immunförsvaret helt enkelt! 

Vad är EpiCor®?

EpiCor® är ett unikt fermenterat livsmedelstillskott som faktiskt startade som en lycklig slump i en foderfabrik. Arbetarna där märkte att de var ovanligt friska och färre sjukdagar togs. Forskare beslutade att ta en närmare titt, och vad de fann var en liten guldgruva för immunförsvaret.

Varför EpiCor®?

Mångfacetterad support

Till skillnad från vanliga kosttillskott som enbart fokuserar på en aspekt av immunförsvaret, erbjuder EpiCor® en allsidig approach. Det hjälper till att balansera immunsvaret utan att överstimulera det, vilket är precis vad vi behöver under stressiga perioder eller kalla vintermånader.

Naturligt och säkert

EpiCor® är helt naturligt och icke-GMO, vilket gör det till ett bra val för de av oss som vill ha rena och säkra alternativ. Och vem vill inte det, eller hur?

Bevisad effekt

Flera vetenskapliga studier har visat att EpiCor® kan hjälpa till att stärka immunförsvaret, minska förkylningssymptom och till och med bidra till bättre matsmältning.

Vem bör ta defence?

Så, vem är denna immunförsvar boosten till för?

Vi skulle säga att den passar de flesta av oss, men särskilt de som lever stressiga liv eller bara känner att de behöver en extra boost. 

Slutligen, glöm inte att kosttillskott är en del av ett större hälsopussel. Det är viktigt att också äta bra, motionera och ta hand om dig själv på andra sätt. Support yourself, du är värd det!

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care