Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Jessicas resa med tillskott

Artikelbild

Jessica, 52 år, är förskolelärare, yogalärare och återhämtningsterapeut. Efter en period med mycket stress och besvär som rosacea och perioral dermatit valde Jessica att prioritera sin kost och implementerade fler holistiska produkter i sin vardag. Bland annat började hon med antiinflammatorisk kost, bytte ut sina hudvårdsprodukter till ekologiska motsvarigheter, samt att hon började ta flera tillskott.

Började med tillskott

För att hjälpa kroppen på traven började Jessica äta flera tillskott, bland annat magnesium, järn, zink, MSM + Vitamin C, Ashwagandha och Meno Balance.

“Jag känner mig mycket mer i balans när jag äter Meno Balance. Mina tidigare symtom på förklimakteriet, såsom svettningar, PMS och viktökning, har helt klingat av. Jag äter också Ashwagandha dagligen, och upplever att den ger mig lugn när jag behöver det, men även energi”, berättar Jessica.

Viktigt att lyssna på kroppen

Att hamna i bättre och sämre perioder menar Jessica är en del av livet. Något hon accepterat och lärt sig att arbeta med.

“Det gäller att lyssna på kroppen”, berättar Jessica. “Jag kan känna när jag behöver lägga till magnesium eller järn. Under vintern fyller jag på med D-vitamin. Ibland mår jag bättre i huden, och ibland sämre, men det handlar om balans.” Förutom tillskott har Jessica även, med hjälp av yogan lärt sig att hantera stress och har sänkt sitt tempo i livet. Något hon gör genom att fokusera på det som får henne att må bra. Exempelvis yoga, umgänge med människor som ger henne energi och att spendera tid med djuren som finns på hennes gård. Jessica är yogalärare och har yogaklasser, retreat, yogarun, doga samt återhämtningsterapi i Yogaladan.

 

Därför valde Jessica Great Earth

För Jessica är kvalitet, innehåll, hållbarhet och kundservice viktigt när hon letar tillskott. De ska även helst vara veganska, ekologiska och inte innehålla för mycket utfyllnadsmedel. Under åren har hon handlat tillskott från Great Earth till och från. När Jessica hittade Meno Balance blev hon genast förälskad i produkten, och köper sedan dess sina tillskott från Great Earth när det är dags att fylla på.

“Great Earth ger ett mervärde till mig som kund i form av en trevlig hemsida med behovstester som man kan göra själv, spännande läsning i artiklar och nyhetsbrev samt att man får en liten provförpackning med i beställningen hem i brevlådan. Viktigt för mig är att ni har en grundtanke i hållbarhet och kvalitet som genomsyras av omtanken om människa och naturen, att kosttillskotten är rena, veganska med mycket näring”. berättar Jessica.

 

Jessicas tillskottsrutin

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care