Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Från skeptiker till tillskottsfantast

Artikelbild

Camilla, 55, var under flera år skeptisk mot tillskott. Men för cirka två år sedan började hälsan svikta och Camilla insåg att hon behövde förändra sin kost och sin livsstil för att må bra igen. Efter omfattande tester konstaterades det att Camilla hade oxidativ stress, vitamin- och mineralbrist, samt bristande näringsupptag. Efter det började hon med tillskott och idag har hon gått från skeptiker till tillskottsfantast. Läs mer om Camillas resa med tillskott!

Navigerade i djungeln av tillskott

När Camilla insåg att hennes hälsa inte var i balans, visste hon inte vart hon skulle börja eller vad hon skulle göra för att få bukt på ohälsan. Med hjälp av en vän kunde hon ställa om kosten och hitta kosttillskott som passade hennes behov. Men det tog över ett år innan Camilla kom till botten med vad som var roten till hennes mående. Efter olika omfattande tester började hon ta flera tillskott för att justera sina vitamin- och mineralbrister. Att hitta vilka tillskott som passade och som faktiskt gav resultat visade sig dock inte vara enkelt, och det tog ytterligare ett år innan hon hittat en rutin som passade hennes behov.

“Det första året med kosttillskotten så kan jag nog tycka att det blev mer av att skjuta med hagelgevär än att ägna mig åt prickskytte omkring vad jag behöver för tillskott. Då åt jag upp emot 15 tillskott dagligen, medan jag idag äter fyra olika tillskott. Men det handlar också om en resa man gör där man lär känna sin kropp på olika sätt, utifrån vad som har effekt och inte och vad kroppen mår bra av och inte”, berättar Camilla om sin resa med tillskott.

Började märka skillnad

I början prövade Camilla över 15 tillskott, vilket gjorde det svårt att bedöma vad som fungerade och inte. Under ett år prövade hon olika tillskott som bland annat B-komplex, C-vitamin, D-vitamin och magnesium, men upplevde inte speciellt stora skillnader. Det var inte förrän hon upptäckte Ergozyme från Great Earth som hennes maghälsa började kännas bättre.

“Jag tänkte; Det är så här det kan kännas i magen och kroppen. Det har jag glömt”, berättar Camilla om sin upplevelse med Ergozyme. “Jag hade inte ens förstått hur påverkad jag varit i hela kroppen av min bristande maghälsa. Det var som om mitt magsystem varit i gång 24-7 under så många år och gradvis även blivit sämre utan att jag förstått. Helt plötsligt infann sig ett lugn i hela min kropp, i magen och i tarmen när jag började med Ergozyme. Jag kände till och med ett större lugn på natten, när jag sov. Och det blev som tyst och skönt i hela mitt system. Jag började också känna mig trygg med att jag kunde äta till exempel rött kött, som jag upplevt varit svårsmält för min tarm tidigare.

Hittat rätt rutin

Idag har Camilla hittat en rutin som fungerar för henne. I den rutinen ingår Ergozyme, frystorkad renbuljong, Omega 3 och Bacillus Coagulans. För Camilla handlade hennes tillskottsresa om att hitta det som fungerade specifikt för hennes behov. Och efter mycket testande har hon hittat en rutin som får henne att må bra och som bidrar till hennes hälsa och behov.

“Ergozyme är den produkt jag äter varje dag från Great earth sedan drygt ett år. Det är en produkt som jag känner att jag behöver. Dels är Ergozyme ett av få kosttillskott som jag verkligen märkt skillnad av när jag använder det, dvs jag behöver stöd för min mag- och tarmhälsa och Egozyme gör verkligen detta. Dels tycker jag att Ergozyme är en oerhört smart och välkomponerad produkt i sin kategori. Ergozyme innehåller även mjölksyrabakterier och aloe vera som stärker mag- och tarmhälsan ytterligare. Mjölksyrabakterierna och aloe vera som stöttar magfloran och tarmens upptag av näring gör även att jag tänker på Ergozyme som ett kosttillskott som är mer än plåster på såren, den bidrar till att läka min kropp från grunden, från insidan”, menar Camilla.

Därför valde Camilla Great Earth

“Idag väljer jag Great Earth framför andra tillskott för att jag tycker era produkter är smarta och genomtänkta och att de har ett så naturligt innehåll som det är möjligt. De kosttillskott jag valt från er upplever jag har ett mer naturligt innehåll, t.ex. att ni använder örter för att underlätta upptaget istället för animaliska eller kemiska tillsatser. Ergozyme t.ex. har örter istället för kemiska tillsatser som andra tillskott för magen kan ha. Ni har också tänkt till ett steg till i att vara veganska!”, berättar Camilla.

 

Camillas tillskottsrutin

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care