Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Gott som godis men helt utan tillsatt socker

Artikelbild

Letar du efter tillskott till dina barn som innehåller bra och viktiga näringsämnen men som samtidigt smakar gott? Då vill vi presentera våra Yummies - tillskott för barn i gummies-format. Smaskiga, tuggbara tillskott som bara innehåller det bästa för ditt barn. Inget hokus pokus - bara riktigt bra tillskott!

Vad är Yummies?

Yummies är våra tillskott för barn mellan fyra och tolv år, som kommer som smaskiga, tuggbara gummies. Lika goda som godis - men innehåller bara bra saker för ditt barn! Våra Yummies finns i fyra olika versioner; Omega 3 Kids, D-vitamin Kids, Probio Kids och Multi Kids. Fyra olika tillskott för fyra olika behov. En om dagen räcker för att ditt barn ska få i sig alla nödvändiga vitaminer och mineraler som behövs på daglig basis.

Veganska & Utan tillsatt socker

När vi tog fram våra Yummies var det viktigt för oss att se till att de bara innehåller det som barn behöver, och inget mer. Med andra ord inget extra socker, skadliga färgämnen eller onödiga fyllnadsmedel. Därför är våra Yummies veganska och cruelty free, samt fria från tillsatt socker. Istället innehåller de FOS( fruktooligosackarider) som är en typ av kolhydrater som fungerar som kostfibrer. Tillskotten innehåller dessutom bara naturliga färger och smaker.

Omega 3 Kids

Omega 3 Kids innehåller den essentiella Omega 3-fettsyran DHA som bidrar till hjärnan och synens normala funktion*. Gjord på alger och helt vegansk med en god smak av citron är denna gummy en riktig höjdare för barn som stirrar misstänksamt på allt som inte är fiskpinnar. Eller för den som helt enkelt inte äter fisk. Kombinera med vår Omega 3 Vegan för vuxna och skapa en härlig rutin tillsammans med ditt barn som främjar bådas välmående!

*den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.

Multi Kids

Multi Kids innehåller de viktigaste vitaminerna och mineralerna som ditt barn behöver för att orka leka, busa, tänka och växa. Innehåller bland annat D-vitamin som behövs för att barnets benstomme ska växa och utvecklas normalt och bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn, samt jod som bidrar till normal tillväxt hos barn. Med smak av hallon är Multi Kids ett bra komplement till kosten.

Probio Kids

Med mycket lek och bus behövs det mycket energi för att orka med, och det är mycket som hinner konsumeras under dagen. Dessutom sitter mer än 70% av vårt immunförsvar i magen. Därför kan det vara en fördel att hålla sig på god kant med sin mage, för att säkerställa maximalt bus. Med 1 miljard goda mjölksyrabakterier bidrar Probio Kids att ditt barn håller sig riktigt bra kompis med sin mage. Med smak av päron är den dessutom riktigt smaskig!

D-vitamin Kids

D-vitamin Kids är ett smaskigt tillskott i gummies-format, som bland annat behövs för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt samt bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn. Vår D-vitamin är dessutom utvunnen från alger och med det helt vegansk! Med andra ord, en viktig vitamin för växande små bustroll. Kombinera med vår D-vitamin för vuxna och skapa en mysig rutin med din mini-me!

 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care