Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Great Earth – Din pålitliga partner för kosttillskott

Artikelbild

Great Earth är stolta över att vara ditt val när det kommer till kosttillskott av högsta kvalitet och trycker på att vitaminer och mineraler inte är något hokus pokus men att det är ett komplement till mat och träning och ett verktyg för att du ska kunna må ditt bästa. Med 35 år erfarenhet av kosttillskott så sätter vi tonen för vårt åtagande att erbjuda produkter som inte bara är effektiva utan också trygga och följer högsta standarder.

Väl valda ingredienser med hög kvalite

Vår produktutveckling sker hos oss i Gävle då vår huvudfokus alltid är att använda ingredienser av högsta kvalitet. Genom att ha 100% av våran produktutveckling på plats kan vi säkerställa att varje produkt från Great Earth är en investering i din hälsa. Vi strävar alltid efter att erbjuda kosttillskott i en form som är naturlig och lättupptaglig för kroppen.

Trygghet i varje steg

Vi kompromissar inte när det gäller vår egen kvalitet och säkerhet. Vi ställer alltid höga krav på oss själva likväl som på våra leverantörer. Därför samarbetar vi uteslutande med leverantörer som följer principerna för Good Manufacturing Practice (GMP), eller god tillverkningssed på svenska. GMP utgör en omfattande ram som reglerar tillverkning och förpackning av livsmedel, hälsokost och läkemedel. Inom denna kvalitetsstämpel ingår bestämmelser om utbildning och ansvarsområden för produktionspersonalen. Vid tillverkning enligt GMP-standard måste varje producerad sats granskas av kvalificerad personal. Vid eventuella avvikelser under produktionen måste en noggrann utredning genomföras i enlighet med ett specifikt system, känt som Corrective and Prevention Action (Korrigering och Förebyggande Åtgärd).

 CFSC är det som gäller

För att våra produkter ska vara redo för världsscenen och passera det internationella godkännandet, håller vi oss strikt till riktlinjerna från USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet. Och nu, trumvirvel, certifierade enligt CFSC! Jag vet, förkortningar kan vara som att försöka säga "supercalifragilisticexpialidocious" snabbt tre gånger i rad. CFSC står för “Certified for self-care” och är som en stämpel av godkännande från branschorganisationen Svensk Egenvård. Stämpeln är till för tillverkare och leverantörer av kosttillskott och produkter för sport och viktminskning. Läs mer här.

Ansvarsfull produktion och kvalite

När det gäller att säkerställa kvalitet anser vi att det är bäst att vara dubbeltrygg. Det kan helt enkelt aldrig vara för mycket. Av den anledningen följer vi HACCP-standarden, som utvecklats av FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation. Förkortningen står för Hazard Analysis and Critical Control Points (på svenska riskanalys för kritiska kontrollpunkter.) Målet med denna metod är att minimera risken för kvalitetsproblem under produktionsprocessen. HACCP är en standardiserad arbetsmetod som specificerar hur man identifierar, bedömer och kontrollerar potentiella risker i livsmedelsproduktionen. Metoden har utformats för att säkerställa att livsmedel och produkter alltid är helt säkra för konsumenten.

 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care