Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Kärlekens ABC: En guide till romantiska gester

Artikelbild

När det kommer till kärlek, är det ofta de små, oväntade gesterna som gör störst intryck. Från att anordna en överraskande picknick till att leka med hjärtformade ballonger, finns det en oändlig värld av roliga och kreativa sätt att uttrycka kärlek. Här är en guide genom Kärlekens ABC, där varje bokstav representerar en unik och minnesvärd romantisk gest.

 

A som i Anordna en picknick

Inled kärleksfullt med en picknick. Välj en vacker plats, packa upp en korg med favoriträtter och njut av en dag fylld med sol, skratt och kärlek.

B som i Bowlingturnering

Vem tycker inte om att dra på sig de sunkiga skorna och köra några rundor bowling? Det är både roligt och tävlingsinriktat. 

C som i Chokladäventyr

Skapa en chokladprovning hemma med olika sorters choklad. Utmana varandra att gissa smakerna och njut av den ljuva smaken av kärlek i varje bit.

D som i Dansa under stjärnorna

Ta med din älskade ut för en natt under stjärnorna. Dansa till er favoritmusik och låt stjärnorna vara vittnen till er romantiska dans.

E som i En resa genom minnen

Gå nerför minnesbanan genom att skapa ett album eller en digital presentation med bilder och minnen från er tid tillsammans. Det är ett underbart sätt att återuppleva de speciella ögonblicken och skapa nya minnen samtidigt.

F som i Filmmaraton av era favoritfilmer:

Planera en filmdag med en maraton av era favoritfilmer. Gör det mysig med filtar och kuddar och njut av varandras sällskap.

G som i Ge handgjorda kärlekskuponger

Gör handgjorda kärlekskuponger där varje kupong representerar en speciell tjänst eller överraskning. Det kan vara allt från frukost på sängen till en romantisk massage.

H som i Hjärtformade ballonger

Blås upp hjärtformade ballonger och fäst små lappar med kärleksfulla budskap på dem. Låt dem sväva över sängen eller placera dem strategiskt runt huset för att överraska din älskade.

I som i Insjö- eller Havskajakpaddling

Ta med er ut på vattnet för en romantisk kajakpaddling. Upplev lugnet och skönheten tillsammans och skapa minnen på vattnet.

J som i Jordgubbar och choklad

Starta en gemensam kärleksjournal där ni båda kan skriva ner era favoritminnen, små ögonblick och drömmar för framtiden.

 

K som i Kärleksbrev till varandra 

Sätt er ner och skriv handskrivna kärleksbrev till varandra. Dela era innersta känslor och uttryck er kärlek med ord.

L som i Laga en ny maträtt tillsammans

Ta på er kockmössorna och prova att laga en helt ny maträtt tillsammans. Det kan vara något ni aldrig testat förut eller en egen skapad kreation. 

M som i Målning för två

Fixa målartillbehör och spendera dagen med att skapa konst tillsammans. Oavsett resultatet kommer ni ha skapat något unikt tillsammans.

N som i Naturreservat 

Ta en romantisk promenad i naturen eller besök ett naturreservat tillsammans. Utforska vackra platser och njut av varandras sällskap bland trädens sus och fåglarnas sång.

O som i Ostfondue delux

Återvänd till ostfondue, denna gång med en tvist. Lägg till olika ostar, kryddor och tillbehör för en ny smakupplevelse. Det blir en kulinarisk resa av ostmagi!

P som i Pyssla tillsammans

Välj ett pysselprojekt, kanske att måla om en gammal möbel. Pysslandet blir ett roligt sätt att spendera tid tillsammans och skapa något vackert.

Q som i Quiz om varandra

Skapa en frågesport där ni ställer frågor om era favoritsaker – från mat och filmer till platser och minnen.

R som i Rocka loss med karaoke

Förvandla vardagsrummet till en karaokebar. Välj era favoritlåtar och sjung tillsammans. Det behöver inte vara professionellt, det viktigaste är att ha roligt och skapa skrattfyllda minnen.

S som i Skattjakt dejt

Skapa en hemlig skattjakt med ledtrådar som leder till kärlekens skatt – kanske en särskild plats där ni först träffades eller ett romantiskt meddelande.

T som i Tårtkalas tack

Baka eller köp er favorittårta och ha ett tårtkalas där ni njuter av varje smulor tillsammans. Det blir en lekfull och sötsakfylld upplevelse.

U som i Utforska en ny plats

Gör en lista över platser ni aldrig har besökt i er stad eller närområde och utforska dem tillsammans.

V som i Virtuell Date Night

Om ni är långt ifrån varandra, ordna en virtuell date night. Titta på samma film, dela en virtuell middag eller spela onlinespel tillsammans.

W som i Waffle love 

Gör hjärtformade våfflor till frukost. Det blir en söt och lekfull start på dagen.

X som i Xtra romantiska stunder

Skapa extra romantiska stunder genom att vara uppmärksam på detaljer. En handskriven lapp, en oväntad kyss eller en kram kan göra underverk för att stärka kärleken.

Y som i Yoga för par

Gör något som är bra för både kropp och själ genom att prova på yoga för par. Detta skapar inte bara en nära fysisk kontakt utan hjälper även till att öka avslappningen och harmonin.

Z som i Zzz... Sov Ut

Ibland är det bästa sättet att uttrycka kärlek att bara vara tillsammans. Ta en dag att sova ut, koppla av och njut av varandras närvaro utan några störande element.

Å som i Åk på Spa

Unna er själva en dag av avkoppling på spa. Boka in massage, ansiktsbehandlingar och njut av lugnet i en spa atmosfär. Det blir en romantisk och välgörande upplevelse för både kropp och själ.

Ä som i Äventyra med Bilen

Ge er ut på äventyr med bil. Vägen öppnar upp för spontana stopp vid vackra platser och möjligheten att följa era lustar. Vare sig det är en naturskön rutt eller ett mysigt café vid vägkanten, få känslan av frihet och samhörighet. 

Ö som i Överraska varandra

Dekorera med kärlekstema och överraska din partner eller nära och kära. Vem gillar inte en överraskning.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care