Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Marie om upplevelsen med Meno Balance: "Det är som att jag fått tillbaka mig själv igen"

Artikelbild

För Marie startade hennes klimakteriesymtom när hon var 47. Det hela började med smärta i muskler och leder, torra slemhinnor och värmevallningar. Efter mycket läsning i olika forum kunde Marie konstatera att hon var i förklimakteriet. För att minska sina symtom provade hon Meno Balance, ett tillskott från Great Earth som motverkar klimakteriesymtom. Och efter två veckor var hennes besvär borta. Läs mer om Maries upplevelse med Meno Balance!

 

Svåra klimakteriesymtom för Marie

“Smärtan i muskler och leder har varit väldigt jobbig, det har varit svårare att träna och kroppen har drabbats av inflammationer ofta när hormonerna hamnat i obalans. Trots att jag ändrade på kosten eller träningen så var smärtan konstant”, berättar Marie om sina symtom. “Det har påverkat mig mycket och jag har känt mig uppgiven. Ska livet verkligen vara så här nu?”

Blev rekommenderad hormonbehandling

Efter att ha sökt vård rekommenderade Maries läkare henne en hormonbehandling, vilket Marie kände motstånd för. Visserligen hade det hjälpt många, men behandlingen kändes samtidigt läskig och hon ville hellre testa att balansera sina hormoner på ett naturligt sätt, med behandlingen som sista utväg om inget annat hjälpte. Efter mycket googling på klimakteriet och vad som kunde hjälpa, hittade Marie Meno Balance - en klimakterieprodukt från Great Earth. Efter att ha läst ett par recensioner om produkten blev det för Marie att klicka hem en burk och prova. 

Resultatet med Meno Balance

“Efter två veckor med Meno Balance var plötsligt mina nattliga svettningar helt borta, mina slemhinnor mådde mycket bättre, olustkänslan i kroppen var borta och jag hade inte alls lika ont i muskler och leder”, berättar Marie. “Det var verkligen en otroligt stor skillnad väldigt snabbt, och det kändes väldigt tryggt och viktigt att ta de där kapslarna varje dag när jag kände att det gjorde så stor skillnad i min kropp. Kände mig mycket mer i balans och det gick väldigt snabbt!”

 

“Det är som att jag fått tillbaka mig själv igen!”

Efter att ha ätit Meno Balance ett par veckor kunde Marie konstatera att hennes klimakteriesymtom nästan var helt borta. Hon berättar att hon känner sig mycket piggare och som om kroppen backat tillbaka ett par år. 

“Om det fortsätter så här kommer jag absolut inte att behöva börja med någon hormonbehandling. Blev lite chockad över hur snabbt det vände, jag får sova mycket bättre och det påverkar ju hela måendet, både att slippa smärtan i kroppen, de nattliga vallningarna/svettningarna men även alla andra problem som den hormonella obalansen skapade i kroppen. Olustkänslan är borta, känner mig som mig själv igen. Det känns verkligen som att Great Earth har skapat en produkt där alla ingredienser tillsammans ger en otroligt bra effekt vilket jag är så tacksam för!”

Produkter mot klimakteriet

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care