Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Mat är inte bara näring utan även njutning

Artikelbild

Vi vill inspirera dig inför detta året att bryta dina matmönster och utforska matvärlden genom att se mat som mer än bara näring - Mat är en källa till njutning och kreativitet!

En ny rätt varje vecka

Vår enkla men kraftfulla utmaning till dig är att prova en helt ny rätt varje vecka. Det behöver inte vara komplicerat; det kan vara en ny smakkombination, en unik krydda eller till och med ett recept från ett annat kök. Genom att våga testa något nytt, öppnar du upp möjligheter för kulinarisk upptäckt och överraskning.

Nya rätter behöver inte vara svåra

Det är viktigt att poängtera att nya rätter inte alltid behöver vara komplicerade. Ibland är det de enklaste och mest oväntade kombinationerna som blir de mest smakfulla. Du behöver inte vara en mästerkock för att skapa något fantastiskt. Bara en ny ingrediens eller en ny tillagningsmetod kan förvandla din matupplevelse.

 

Låt inte magen stoppa dig

Ät mycket fibrer

Att konsumera fiberrik mat har en gynnsam effekt på att upprätthålla låga blodfettsnivåer. Dessutom resulterar en ökad fiberintagning i en gradvis och kontrollerad ökning av blodsockernivåerna.

Konsumera mer fermenterat

Några exempel på detta är surkål, kimchi och yoghurt. Fermenterad mat är rik på probiotika, vilket innebär att den innehåller gynnsamma och levande bakterier som främjar en optimal funktion i vårt matsmältningssystem.

Ät långsamt

Låt magen ha tid att smälta maten. Din mage behöver tid att producera matsmältningsenzymer och bryta ner maten mer effektivt, vilket kan minska risken för matsmältningsbesvär som uppblåsthet och gaser. Om du behöver extra hjälp på traven för att bryta ner din kost så har vi produkten för dig HÄR!

Fet fisk

Omega 3 är en viktig typ av fettsyra som vi behöver för att få kroppen att må bra. Omega 3 bidrar till normal funktion av hjärta, hjärna och syn. Läs mer om vår Omega 3 HÄR.

 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care