Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Mjölksyrabakterier, ett stöd för maghälsan och immunförsvaret

Artikelbild

Maghälsan spelar en avgörande roll i vårt övergripande välbefinnande. Att hålla tarmarna i balans är inte bara viktigt för matsmältningen utan har också en direkt koppling till immunförsvaret. Ett kosttillskott som har vunnit popularitet på senare tid för att stödja maghälsan är mjölksyrabakterier.

 

Vad är Mjölksyrabakterier?

Mjölksyrabakterier är en grupp goda bakterier som existerar naturligt i magen och tarmarna. Deras huvudsakliga roll är att bibehålla en sund balans mellan goda och skadliga bakterier i magtarmkanalen. Mer än bara hjälpare i matsmältningen, dessa bakterier har visat sig spela en avgörande roll i att stärka immunförsvaret.

Hur fungerar Mjölksyrabakterier?

Mjölksyrabakterier motverkar skadliga mikroorganismer genom att konkurrera om näringsämnen och fästpunkter i tarmen. De ökar också mängden goda bakterier och främjar en optimal tarmflora. Dessutom underlättar de upptaget av näringsämnen, vilket kan bidra till övergripande hälsa och välbefinnande.

Mjölksyrabakterier, en lösningsorienterad produkt

Vårt kosttillskott Mjölksyrabakterier är en målinriktad formel som erbjuder ett omfattande stöd för maghälsan. Varje kapsel innehåller imponerande 10 miljarder mjölksyrabakterier, härrörande från nio olika bakteriestammar. Denna mångfald av stammar är av stor betydelse eftersom olika bakterier kan ha olika funktioner och påverka olika aspekter av maghälsan.

För att ytterligare stödja mjölksyrabakteriernas tillväxt och aktivitet innehåller vår produkt FOS (fruktooligosackarider) och inulin. Dessa ämnen fungerar som prebiotika, vilket betyder att de fungerar som mat för mjölksyrabakterierna och främjar deras överlevnad och reproduktion i tarmen. Det mest anmärkningsvärda med vårt kosttillskott Mjölksyrabakterier är att den är veganskt och lämpligt även för dem som är laktosintoleranta eller har mjölkproteinallergi. Detta gör produkten tillgänglig för fler, vilket är ett viktigt steg mot att erbjuda lösningar som passar olika kostbehov.

Att investera i din maghälsa genom att inkludera Mjölksyrabakterier i din dagliga rutin kan vara ett steg mot att upprätthålla en sund tarmflora och stärka ditt immunförsvar.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care