Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Vår testpanel för sömn, muskel- och ledbesvär

Artikelbild

Klimakterieportalen & Great Earth:

Sömnbesvär och besvärande symtom från muskler och leder är inte helt ovanligt för kvinnor i klimakteriet. Tillsammans med experterna på Klimakterieportalen testade vi effekterna av näringstillskott kopplat till dessa krämpor.

Tillsammans med Klimakterieportalen har vi genomfört två stycken testpaneler, en med fokus på sömn och en med fokus på muskler & leder. Kvinnorna i de två panelerna fick under 4-6 månader äta näringstillskott och löpande utvärdera hur de mådde.

Vid sömntestperiodens slut uppgav 32 kvinnor (91%) en förbättring i olika grad jämfört med hur de skattade sina sömnbesvär innan de började med näringstillskotten. Det positiva resultatet sågs hos testpanelsdeltagarna redan efter två månader.

Testperioden för muskler & leder pågick under sex månader och resultatet visade att 26 kvinnor (84%) skattade en förbättring i olika grad efter testperiodens slut jämfört med hur de skattade sina besvär innan de började näringstillskotten. Det positiva resultatet sågs hos deltagarna redan efter tre månader.

Produktkit för sömn bestod av: Bedtime, Magnesium, Coenzyme Q10

Produktkit för muskler och leder bestod av: Biocell Collagen II + Hyaluronsyra, Gurkmeja, Magnesium

 


 

För att kvalificera till testpanelerna skulle kvinnorna ha sömnbesvär respektive muskel- och ledbesvär som debuterat i samband med klimakteriet. Deltagarna skulle vara fullt friska och inte gå på några mediciner vars effekt skulle kunna påverkas av näringstillskott. Innan testperiodens start fick samtliga deltagare fylla i ett formulär där de själva fick skatta sina upplevda besvär och efter ytterligare två och fyra månader fick de på nytt fylla i likadana formulär. Ingen ersättning utgick och de kunde när som helst välja att avbryta. 

 

Till huvudsidan om klimakteriet

Produkter i testpaneler för sömn och muskler & leder

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care