Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Vårt behovstest - bring it on

Artikelbild

En digital lösning för medvetna kostval och ökad hållbarhet: Great Earths behovstest

I april 2021 lanserade vi vårt digitala behovstest med målet att ge kunderna en enkel och effektiv plattform för att identifiera de kosttillskott som bäst matchar deras individuella behov. Bakgrunden till detta initiativ var en tydlig ökning av frågor till kundtjänst kring just detta område – många var osäkra på vilka kosttillskott som var relevanta för dem och riskerade därmed att köpa produkter de inte behövde.

För Great Earth är hållbarhet en central aspekt i allt vi gör. Vi ser behovsanalysen som ett viktigt verktyg för att främja medvetna kostval och minimera onödig konsumtion. Att bara äta det du behöver har både ekonomiska och miljömässiga fördelar. Du sparar pengar och undviker att betala för produkter du inte har nytta av, samtidigt som du bidrar till en mer resurseffektiv produktion.

Under 2023 har vi kontinuerligt förfinat och förbättrat vårt behovstest, vilket resulterat i en ännu mer användarvänlig och effektiv lösning. Idag har över 340 000 personer genomfört testet, vilket tydligt visar på det stora intresset för att fatta välgrundade kostbeslut.

Ett digitalt behovstest är inte bara en praktisk lösning för individen, utan bidrar också till ökad inkludering. Genom att erbjuda en lättillgänglig plattform kan Great Earth nå ut till en bredare målgrupp och ge fler möjlighet att göra medvetna val för en bättre hälsa.

Vi ser behovstestet som en viktig del av vårt hållbarhetsarbete och är stolta över att kunna erbjuda en lösning som både gynnar individen och miljön.

Här är några av de viktigaste fördelarna med Great Earths behovstest:

  • Enkel och effektiv: Testet tar bara några minuter att genomföra och ger dig skräddarsydda rekommendationer baserat på dina individuella behov.
  • Hållbart: Genom att hjälpa dig att identifiera de kosttillskott du faktiskt behöver kan du spara pengar och bidra till en mer resurseffektiv produktion.
  • Inkluderande: Testet är tillgängligt för alla, oavsett ålder, kön eller geografisk plats.
  • Förbättrad hälsa: Att ta de kosttillskott du faktiskt behöver kan ha en positiv inverkan på din hälsa och ditt välmående.

Tillsammans kan vi göra medvetna val för en bättre hälsa och en mer hållbar framtid!

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care