Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

5 fokusområden för hållbarhet 2022

Artikelbild

I tider av kris och kostnadsökningar är det lätt hänt att långsiktiga hållbarhetssatsningar bli nedprioriterade. Vi har dock under 2022 och tidigare år tagit beslut utifrån våra värderingar och 5 fokusområden. Något som lett till att vi ärligt kan säga att hållbarhet fortsatt varit en av våra största prioriteringar under 2022. Vilka är då våra 5 fokusområden? För oss hänger allt ihop i en kedja av support...

 

1. Support your core.

Vi existerar för att hjälpa människor att må bra – så att de orkar göra bra saker – både för sig själva och för planeten. I decennier har i synnerhet kvinnors hälsa halkat efter – och det vill vi göra något åt. Både med näven knuten på barrikaderna och som leverantör av näringstillskott.

 

2. Support you wellness.

Hälsa är vår kärnverksamhet. Vi vill ha välmående och nöjda kunder, men att vårda våra medarbetare är minst lika viktigt för oss. Motiverade medarbetare som mår bra lägger vår stabila grund och är avgörande för att kunna bedriva ett seriöst arbete – och hållbarhetsarbete.

3. Support you inside.

Våra produkter ska hålla hög kvalité och vi arbetar kontinuerligt med att optimera dem. Här ligger fokus på våra produkters innehåll och effekt samtidigt som vi ständigt jobbar för att minska den påverkan tillverkningen av våra produkter har på planeten.

 

4. Support you outside.

Två av våra främsta utmaningar är transporter och förpackningar. Våra produkter behöver skyddas för sin hållbarhet och för bibehållen effekt, och transporteras på ett ansvarsfullt sätt. Sen behöver dom säljas på ett sätt som gör det enklare för konsumenten att göra hållbara val – det jobbar vi febrilt med!

5. Support your relations.

Tillsammans med andra kan vi åstadkomma de största effekterna, våra relationer är ett ekosystem där vi använder oss av varandras kompetenser. Vår uppförandekod är vår ledstjärna för alla typer av samarbeten.

 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care