Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Med Meno Balance försvann Amandas PMS

Artikelbild

Amanda Ekberg, känd som @fixaformen på Instagram är en redig inspirationskälla! Som utbildad PT, yogalärare, egenföretagare och inte minst en av grundarna bakom klädmärket Frandi Family, har hon många strängar på sin lyra. De senaste 15 åren har Amanda ätit tillskott, och det har varit en stadig del av hennes välmåenderutin så länge hon kan minnas.

 

Amandas topp 3 tillskott

-Jag har 3 tillskott som jag är helt blown away över de märkbara resultaten jag fått. Det är beautiful hair, MSM + Vitamin C och Meno Balance. Beautiful Hair och MSM + C har gett mig tjockare och längre hår än vad jag haft under hela mitt vuxna liv, berättar Amanda när vi frågar henne om hennes upplevelse av tillskott. Hon nämner också att hon inte tappat mer hår än vanligt under sina graviditeter. Något hon tror beror på att hon inte hade någon näringsbrist, då hon åt Multi Gravid hela graviditeten, och började med Beautiful Hair och MSM + C så fort hon slutat amma.
Beautiful Hair tablettburk

PMS:en försvann med Meno Balance

- Meno Balance har mer eller mindre helt tagit bort min PMS, menar Amanda när hon berättar om den tredje produkten som hon verkligen känner har gett effekt.

- Efter mitt andra barn blev min PMS extrem, men nu efter att ha ätit Meno Balance så trodde jag inte mina ögon när jag en dag fick mens utan minsta förvarning. Jag trodde aldrig att ett naturligt tillskott skulle kunna ha en sådan direkt inverkan. Amanda har även tidigare gått ut på sin Instagram och berättat om sin PMS och hennes upplevelse kring hur tillskott hjälp henne. Många av hennes följare kunde känna igen sig i hennes symtom och delade med sig av egna berättelser. Ämnet kring PMS fortsätter Amanda ta upp då och då, där många berättar för henne att även deras PMS har blivit bättre med hjälp av Meno Balance.

Amandas rekommendationer

Skulle Amanda få rekommendera ett tillskott är hennes generella favorit Omega 3 vegan. Dels för att fettsyrorna är så viktiga för kroppen, och för vi inte ska fiska ut havet, då Omega 3 Vegan är odlad från alger på land.
-Både miljön man lever i och ens livstil påverkar ens behov. Jag har varit gravid två gånger under de senaste två åren och har nu två små liv hemma som gör att stressnivån är hög. Vilket i sin tur kräver sina vitaminer, mineraler och antioxidanter. Även hår, hud och naglar behöver mer kärlek i form av vitaminer och mineraler. Det är svårt att få i sig de mängderna genom kosten, berättar Amanda.

 

 

Amandas favoriter

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care