Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Cecilia 53: "Jag tappade orken till jobb och vänner"

Artikelbild

Cecilia Siöland, 53 år:

För ungefär sex år sedan genomgick jag en gynoperation och vaknade upp i klimakteriet. Jag fick svårt att somna och vaknade oftast tidigt på morgonen och ibland på nätterna av svettningar och vallningar.

Eftersom jag sov dåligt så var jag på uselt humör

Tålamodet tröt och ett och annat vredesutbrott drabbade mina stackars nära och kära. Mitt närminne blev sämre och jag tappade orken till jobb och vänner och isolerade mig. Jag deltog i en studie med Klimakterieportalen kring näringstillskott och klimakteriebesvär, och efter detta har har min ledvärk försvunnit och jag känner mig rörligare i kroppen. De så kallade "stressbenen" med stickningar i låren har försvunnit, så jag somnar mycket lättare. Tyvärr har jag en del svettningar kvar, men det har ändå blivit mycket bättre.

Det är viktigt att förstå helheten

Det är dock viktigt att komma ihåg att det inte finns någon ”quick-fix” till att bli av med klimakteriebesvären. Jag tror det är viktigt att hålla ut och inte tro att allt blir bra på en vecka. Jag kände den största förbättringen av tabletterna efter några månader. Jag tror även det är viktigt att förstå helheten och att kombinera dessa med goda kostvanor och med att motionera regelbundet.

 


 

Cecilia Siöland har en stor familj och två hundar. Hon driver flera företag, bl.a som livscoach och inom bygg och fastigheter. Cecilia är en av 31 deltagare i testpanelen för sömnbesvär som Great Earth gjort tillsammans med Klimakterieportalen för att mäta effekterna av näringstillskott och klimakteriebesvär. 

 

Till huvudsidan om klimakteriet

 

Testpanelens produktkit för sömn

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care