Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Därför tog vi fram PMS Balance

Artikelbild

Kvinnohälsa har länge varit en hjärtefråga för oss. Med start i vår klimakteriepolicy och arbete med att lyfta fram klimakteriet och hur det påverkar kvinnor, har vi nu tagit steget vidare mot PMS. Att PMS är en del av livet är vanlig myt, men som är just precis det. En myt. PMS, eller premenstruellt syndrom, är en följ av hormonell obalans. Vilket betyder att PMS inte är en naturlig del av livet, utan något som du som kvinna kan göra något åt. Med andra ord behöver du inte lida dig igenom din cykel, utan det finns hjälp att få. Just därför tog vi fram PMS Balance.

Vad är PMS Balance?

PMS Balance är ett tillskott specifikt framtagen för att bidra till kvinnans hormonella balans, samt minska symtom på PMS. Med noga utvalda ingredienser som använts inom kvinnohälsa i flera tusen år, bidrar PMS Balance till minskade symtom såsom humörsvängningar och sötsug, samt bidrar till hormonell balans för dig som kvinna. Om du vill veta mer om vad PMS innehåller, spana in den här artikeln:

Tanken bakom PMS Balance

“Det har varit en lång process att ta fram denna produkt, det har tagit nästan 2 år. Det är för att vi verkligen ville ha en bra, potent produkt och inte kompromissa med kvaliteten och våra höga krav”, berättar Rebecca, produktexpert och kvalitetsansvarig på Great Earth, som varit med och tagit fram produkten. 

“Det var viktigt för oss att välja ingredienser som verkligen är effektiva, beprövade, säkra och håller det vi utlovar om produkten. Vi har arbetat länge med att ta fram det som vi anser är den bästa formulan, i en dos som ska vara effektiv”, fortsätter Rebecca.

Vad skiljer PMS Balance från andra PMS-produkter på marknaden?

Vad är det egentligen som får PMS Balance att sticka ut bland andra produkter för hormonell obalans? Även om det inte finns ett överflöd av PMS-produkter på den svenska marknaden, finns det ändå ett par att jämföra med. 

“Det som skiljer är till exempel att våran produkt är en vegansk softgel. Produkter som innehåller oljor ligger oftast i softgel-kapslar. Oftast är softgel-kapslar animaliska då de flesta är gjorda av gelatin. Vi jobbar dock med en fabrik som kan göra veganska softgels. Det var viktigt för oss att produkten skulle innehålla både olja och torra ingredienser, eftersom nattljusoljan är otroligt viktig för produkten då den är hormonbalanserande, och att den ändå skulle vara vegansk. Och det visade sig vara något av en utmaning. Men nu har vi lyckats och vi är väldigt nöjda med resultatet.” Berättar Rebecca om vad som får PMS Balance att stå ut. 

Är PMS Balance rätt produkt för dig?

För dig som är kvinna och upplever PMS är PMS Balance defintivt för dig! Om du upplever mycket humörsvängningar och sötsug i samband med PMS, eller om du upplever andra symtom på hormonell obalans, såsom trötthet, irritation och hjärndimma, är PMS Balance med på listan av tillskott du borde pröva. Dessutom är den helt vegansk och cruelty free, så den är inte bara snäll mot dig och dina hormoner, men även mot planeten. Win, win tycker vi! 

 

Produkter för hormonell balans

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care