Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Kosttillskott för gravida

Artikelbild

Grattis till din graviditet! Nu är det mycket som händer i kroppen. Galet spännande. Här kommer lite tips på vilka kosttillskott som är bäst när du är gravid.

Mycket att tänka på

Har du redan börjat känna små, pyttesmå kittlingar eller rent ut sparkar i magen än? En overklig känsla av att ett liv håller på att formas i din mage. Hormonerna leker berg och dalbana med ditt humör, samtidigt som livet lever på som vanligt, med jobb, städning, vad som ska inhandlas till middag, planera för spjälsäng och barnvagn, samt funderingar kring förlossningen och livet som förälder.

Kosten spelar roll

Mycket att tänka på helt enkelt. Och är det någon gång i livet som man är alldeles extra noga med var man stoppar i sig så är det nog nu, för att fylla på med bästa bränslet för både dig och din bebis. Ni är tajt sammankopplade via navelsträngen som går från moderkakan. Det betyder att det som du stoppar i dig, går direkt till fostret.

Tillskott som är viktiga under graviditeten

Frågor som; Vad vill jag äta? Vad får jag äta? Vad bör jag äta? Vad ska jag absolut inte äta eller dricka, är helt normala. Och när det kommer till kosttillskott kan det vara en djungel, men vi har flera olika tillskott som kan vara bra för dig under graviditeten. Bland annat Multi Gravid som är en multivitamin speciellt anpassad utifrån nordiska näringsrekommendationer för gravida och ammande kvinnors näringsbehov. Den innehåller en hel rad vitaminer och mineraler som du kan behöva lite extra av just nu. Ett annat bra tillskott är Omega 3, som bidrar till att hjärnan och ögonen hos fostret utvecklas normalt. Den fungerar även utmärkt för dig som är vegan, då vår Omega 3 kommer från mikroalger som odlas på land, och är därför ren från eventuella tungmetaller och andra oönskade ämnen. Och sist men inte minst Dophilus 15. Då bebisen får mammans tarmflora vid förlossningen, kan det vara bra att tillföra goda bakterier till magen under graviditeten.

Tips till dig som är gravid

• Ät en varierad kost.
• Var extra noga med din återhämtning och vila när du känner dig trött.
• Motionera regelbundet, som till exempel dagliga promenader.
• Uteslut alkohol, samt nikotin och drick måttligt med koffein

Ett annat viktigt tips på vägen. Kom ihåg att försöka njuta av den här tiden. Och framför allt lugnet. Ta hand om dig.

 

 

Tillskott för dig som är gravid

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care