Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Upplev kraften i Cal-Mag

Artikelbild

Kalcium och magnesium - två mineraler som tillsammans utgör en dynamisk duo när det kommer till att stödja vår benstomme och muskelhälsa. Och när de kombineras i rätt proportioner, kan deras fördelar för kroppen förstärkas ännu mer. Det är här vår produkt Cal-Mag kommer in i bilden, som ett kraftfullt tillskott för dem som värnar om sina muskler och ben.

Effekten av Magnesium och Kalcium

Magnesium är mer än bara en grundläggande mineral. Det spelar en avgörande roll i flera av kroppens funktioner. Först och främst bidrar det till att minska trötthet och utmattning, vilket gör det till en oumbärlig del av vårt välmående. Dessutom är magnesium viktigt för nervsystemets normala funktion och för att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion. Tillsammans med kalcium utgör magnesium en viktig byggsten för att stödja våra kroppars energiomsättning.

Kalcium är kanske mest känt för sin roll i att bygga och underhålla starka ben. Men dess betydelse sträcker sig också till att stödja normal muskelfunktion och energiomsättning. Utan tillräckligt med kalcium kan våra muskler och skelett bli sårbara för bristande hälsa.

Tillskottet som levererar

Vår Cal-Mag 300/300 är utformad för att ge dig den optimala kombinationen av kalcium och magnesium för att stödja din hälsa. Vi har noggrant balanserat förhållandet mellan dessa mineraler för att maximera deras fördelar för din kropp. Dessutom har vi tillsatt D-vitamin och K-vitamin för att ytterligare förstärka deras effekter.

D-vitamin och K-vitamin är avgörande för att kroppen ska kunna absorbera och använda kalcium på ett effektivt sätt. D-vitamin bidrar också till att upprätthålla normala kalciumnivåer i blodet och till att bibehålla normal benstomme. Tack vare dessa extra tillsatser kan Cal-Mag 300/300 leverera en komplett och kraftfull formula för att stödja dina ben och muskler.För dem som behöver extra styrka och stöd finns även vår Cal-Mag 600/300. Denna variant är ett ännu större kraftpaket, med mer kalcium för att ytterligare stärka ditt skelett.

 

Vikten av Cal-Mag

  1. Understödjer benhälsa

Kalcium är välkänt för sin roll i att stödja benhälsa och för att upprätthålla starka och friska ben. Magnesium kompletterar kalcium genom att hjälpa till att upprätthålla normal benstomme och förbättra kalciumupptaget i kroppen. Tillsammans stärker de benen och gör dem mer motståndskraftiga mot skador.

  1. Främjar muskelfunktion

Muskler är inte bara viktiga för våra fysiska prestationer utan spelar också en avgörande roll i vår metabolism och vår förmåga att utföra vardagliga aktiviteter. Kalcium är nödvändigt för att musklerna ska kunna kontraheras och slappna av korrekt, medan magnesium bidrar till att förhindra muskelkramper och stödjer en jämn muskelfunktion.

  1. Minskar trötthet och utmattning

Magnesium är känt för sin förmåga att minska trötthet och utmattning genom att stödja en sund energiomsättning. Genom att optimera magnesiumnivåerna i kroppen kan man upprätthålla en jämn energinivå under hela dagen

  1. Främjar optimala vitaminnivåer

Cal-Mag är inte bara en källa till kalcium och magnesium utan innehåller också D-vitamin och K-vitamin. Dessa vitaminer är avgörande för att kroppen ska kunna absorbera och använda kalcium effektivt samt för att upprätthålla normala benstomme. Genom att tillsätta dessa viktiga vitaminer förstärker Cal-Mag sin förmåga att främja benhälsa och stärka skelettet.

I en tid där många av oss inte får i oss tillräckligt med dessa viktiga mineraler och vitaminer genom kosten, kan ett kosttillskott som Cal-Mag vara ett enkelt och effektivt sätt att fylla på våra näringsbehov. Genom att stödja vår benhälsa, muskelfunktion och energiomsättning kan Cal-Mag hjälpa oss att upprätthålla en stark och frisk kropp som klarar av de utmaningar som livet ställer på oss.

 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care