Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Vad är nattljusolja?

Artikelbild

Nattljusolja är en av huvudingredienserna i våra produkter PMS Balance och Meno Balance, och används vanligen för att minska symptom på PMS och klimakteriet. Men vad är nattljusolja egentligen och varför är det så bra?

 

Vad är nattljusolja?

Nattljusolja kommer från den gula örtväxten Nattljus, som har sitt ursprung i Nordamerika, men hittas även i delar av Europa och även Sverige. Själva oljan kommer från att man pressar växtens frön, och har under lång tid använts som naturläkemedel. Oljan är även känd som jättenattljusolja, och innehåller fettsyran GLA, som behövs för produktionen av den hormonliknande substansen prostaglandin i kroppen. Låga nivåer av prostaglandin tros kunna leda till hormonella besvär såsom PMS-besvär.

Nattljusolja och PMS

Nattljusolja bidrar till normal hormonell balans, samt säkerställer ett intag av fleromättade fettsyror som stödjer en normal, hälsosam attityd under menstruationscykeln. Därför är det en populär ingrediens i tillskott för hormonell balans, samt för att minska symptom på PMS och klimakteriet. Nattljusolja finns att ta som enskilt tillskott, men hittas även i många kombinationsprodukter, exempelvis vår Meno Balance och PMS Balance.

Nattljusolja som tillskott

Hos Great Earth hittar du nattljusolja i Meno Balance och PMS Balance, två produkter framtagna för att bidra till hormonell balans, samt minska symptom på klimakteriet och PMS. Med andra ord är det en bra ingrediens att leta efter för dig som vill hjälpa dina hormoner på traven och motverka hormonell obalans. Osäker på vilken produkt du ska välja? Meno Balance är framtagen för att bidra till hormonell balans och minska värmevallningar hos kvinnor i klimakteriet, medan PMS Balance är framtagen för att bidra till hormonell balans och minska PMS.

 

Produkter med nattljusolja

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care