Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

MAGHÄLSA

God maghälsa för en glad mage

Produktbild

En bred produkt för din maghälsa

  • Med både mjölksyrabakterier, enzymer och näring till dina goda tarmbakterier
  • Med Kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion
  • Vegansk? Javisst!
Inspirationsbild

Support your gut feeling

Great Earth Mage är en bred produkt för din maghälsa, för dig som kanske stressar eller råkar slarva med maten. Magen fungerar som kroppens andra hjärna, och är helt central för vår matsmältning och övergripande hälsa. Men vad gör man om magen är ur balans? Orolig mage kan bero på en mängd olika faktorer, där stress, dålig sömn och sämre matvanor är vanliga antagonister. Mage innehåller MicrobiomeX®, ett naturligt extrakt från grapefrukt och apelsin, som består av två aktiva flavonoider: hesperidin och naringin. Flavonoider har antioxidativa egenskaper och skyddar mot fria radikaler. Det vegetabiliska enzymkomplexet DigeZyme består av en blandning av 5 olika matsmältningsenzymer. Enzymer hjälper oss att bryta ner maten vi äter i mindre beståndsdelar, samtidigt som de hjälper till att maximera näringsupptaget. Mage innehåller även 5 miljarder goda mjölksyrabakterier från 5 olika bakteriestammar samt kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Lita på maghälsan!

Inspirationsbild

75% av ditt immunförsvar sitter i magen

En stor del av kroppens försvarsmekanismer, mellan 70 och 80 procent, är lokaliserade i tarmen där de spelar en kritisk roll för vår hälsa. De fördelaktiga bakterierna i tarmen, såsom probiotika från Lactobacillus-släktet, är avgörande för att stödja immunförsvaret och förebygga trötthet, förkylningar eller influensa. Intag av probiotika är ett effektivt sätt att snabbt boosta immunförsvaret. Vår tarmflora, som består av de naturligt förekommande bakterierna i våra tarmar, är en komplex och mångfacetterad del av vårt inre ekosystem.

Mer produkter för magen

Listningsbild
1

Tips 1 för en balanserad mage - Ät mycket fibrer

Fibrer hjälper till att hålla igång matsmältningssystemet, samt att det håller kolesterol och blodsocker på en bra nivå. Exempel på fiberrik mat är frukt, spannmål och baljväxter. Men ta det lugnt! En ovan mage kan lätt få gaser, så börja litet och öka på allt eftersom.

2

Tips 2 för en balanserad mage - Konsumera mer fermenterat

Fermenterad mat, såsom surkål, kimchi och yoghurt, gör näringsämnena i maten mer tillgängliga, samt att det innehåller massa bra bakterier som tarmfloran tycker om.

3

Tips 3 för en balanserad mage - Drick vatten

Om magen är obalans är det viktigt att fylla på med vätska. Se till att dricka vatten regelbundet för att magen ska må som bäst.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care