Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

MICKE GUNNARSSON

3 för 2 på Defence!

Vabbruari är en bit bort, men det är alltid en bra tid för att ta hand om sitt immunförsvar. Defence fungerar som en multivitamin för immunförsvaret, och innehåller det patenterade fermentatet EpiCor. I Defence hittar du även C-vitamin, D-vitamin och Zink, som alla är bra kompanjoner med immunförsvaret. Ladda upp inför hösten med Defence! I detta paket hittar du 3 Defence för priset av 2. Defence är även en av Mickes favoritprodukter som han rekommenderar varmt!

3 för 2 på Omega 3 Vegan!

Ladda upp med nyttiga fettsyror utan att behöva leva med smaken av fiskleverolja. Bra för hjärta, hjärna, syn och hud är detta en must-have i vitaminrutinen. Just nu hittar du Mickes erbjudande på 3 för 2 på Omega 3 året ut. Fyll på förrådet och stötta ditt välmående, det tycker vi att du är värd!

3 för 2 på M.A.N

M.A.N. är ett tillskott för att hjälpa män att höja sina energinivåer, stötta musklerna och bidra till sexlusten och immunförsvarets funktion. Hur många gånger har man hört att ”man är ju inte 20 längre”? Alldeles för ofta, eller hur? Just i 20-årsåldern är mäns testosteronnivåer som allra högst, men precis som kvinnans klimakterium har även mannen en övergångsålder. Den kallas andropaus och börjar någonstans vid 35–40 årsringar. Låg testosteronnivå kan göra att du känner dig trött och får humörsvängningar. Du kan också få minskad sexlust, tappa muskelmassa och höja procenten med kroppsfett. Med M.A.N ger du kroppen vad den behöver för att stöttas genom andropausen.

Inspirationsbild

Ur askan som fågeln fenix

Ibland kan livet kännas överväldigande, och kraven från familjen, arbetet och samhället kan kännas orimliga. På samma sätt som vi behöver ge vår kropp det den behöver, så är det minst lika viktigt att hjärnan och själen få det den behöver. Och med det sagt kan vi stolt titulera oss som vän med – Micke Gunnarsson, en kärleksfull irritatör, föreläsare & författare som brinner för mötet med oss själva & våra barn. Micke reste sig ur askan efter en utbrändhet – med en glöd och ett ljus som han idag använder för att hjälpa andra att älska sig själva.

Micke är den mest generösa och kärleksfulla människa vi någonsin träffat – och vi vill uppmuntra alla att få in lite Micke i sitt liv – följ honom på @mickegunnarsson

Lyssna när vår vän Shirin från podden “Träna med Shirin” pratar med Micke här

Produkter Micke gillar lite extra

Extra D-vitamin för ökad energi och stärkt immunförsvar. Speciellt under den mörkare delen av året.

Inspirationsbild

Tid för egentid 2022

Micke driver initiativet ”Tid för egentid 2022” där mammor har chansen att ansöka om att bli en av de utvalda som får åka på en minisemester till Ronneby Brunnshotell.  Detta vill vi självklart vara med och stötta och sponsrar därför med kunskap och produkter till mammorna utifrån deras situation och behov.

Läs mer om projektet här

Vill du också ha tid för egentid? Ansök här

Produkter Micke gillar lite extra

C-vitamin! För immunförsvaret och mer energi.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care