Kosttillskott för hela livet – Fri frakt från 250 kr

Great earth-logga
Hero-bild

MICKE GUNNARSSON

Inspirationsbild

Ur askan som fågeln fenix

Ibland kan livet kännas överväldigande, och kraven från familjen, arbetet och samhället kan kännas orimliga. På samma sätt som vi behöver ge vår kropp det den behöver, så är det minst lika viktigt att hjärnan och själen få det den behöver. Och med det sagt kan vi stolt titulera oss som vän med – Micke Gunnarsson, en kärleksfull irritatör, föreläsare & författare som brinner för mötet med oss själva & våra barn. Micke reste sig ur askan efter en utbrändhet – med en glöd och ett ljus som han idag använder för att hjälpa andra att älska sig själva.

Micke är den mest generösa och kärleksfulla människa vi någonsin träffat – och vi vill uppmuntra alla att få in lite Micke i sitt liv – följ honom på @mickegunnarsson

Lyssna när vår vän Shirin från podden “Träna med Shirin” pratar med Micke här

Produkter Micke gillar lite extra

Extra D-vitamin för ökad energi och stärkt immunförsvar. Speciellt under den mörkare delen av året.

Inspirationsbild

Tid för egentid 2022

Micke driver initiativet ”Tid för egentid 2022” där mammor har chansen att ansöka om att bli en av de utvalda som får åka på en minisemester till Ronneby Brunnshotell.  Detta vill vi självklart vara med och stötta och sponsrar därför med kunskap och produkter till mammorna utifrån deras situation och behov.

Läs mer om projektet här

Vill du också ha tid för egentid? Ansök här

Produkter Micke gillar lite extra

C-vitamin! För immunförsvaret och mer energi.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% på ditt första köp! Sen kan du ta del av spännande nyheter, sköna tips och speciella erbjudanden.
So, don’t be a stranger, friend!

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2022, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self carelogotype för hållbar ehandel