Kosttillskott för hela livet – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

MONIKA BJÖRN 

2 för 1 på Meno Balance

Meno Balance är ett tillskott framtaget tillsammans med barnmorskor för att bidra till hormonell balans. Symtom på hormonell obalans kan bland annat vara klimakteriesymtom, såsom värmevallningar, hjärntrötthet och humärsvängningar. Även PMS sker som följd av hormonell obalans. Just nu kan du köpa ett paket med 2 Meno Balance för priset av 1!

Inspirationsbild

All heroes don’t wear capes

I vårt arbete med kvinnohälsa märker vi ofta att det finns en massa saker som “man inte pratar om” vilket är otroligt frustrerade. Och kanske är det just därför som vi älskar Monika Björn. Hon har blåst av locket på klimakteriefrågan med hjälp av sin aktivism, sina böcker, utbildningar och föreläsningar. Hon har en fantastisk förmåga att skapa engagemang och hennes arbete får otrolig effekt när hon är ute och inspirerar tusentals kvinnor till att gå starka genom livet.
Gå in och följ Monika på barrikaderna! @monikabjorn @starkgenomklimakteriet

Lyssna på när vår vän Shirin från podden “Träna med Shirin” pratar med Monika här

Listningsbild
1

Monikas tips 1 - Kunskap

För att kunskap är makt. Utan kunskap om klimakteriet är det i stort sett omöjligt att: A) veta vad som är symptom B) hjälpa sig själv på bästa sätt. Utifrån din kunskap kan du sedan göra dina egna val som fungerar för dig.

2

Monikas tips 2 - Sök hjälp

Sluta bita ihop! Klimakteriet är en fas som vanligtvis pågår i flera års tid. Hitta en uppdaterad och kunnig läkare/gynekolog som kan hjälpa dig. Ge dig inte tills du får förväntad hjälp.

3

Monikas tips 3 - Ta hand om dig själv

Se över vilka livsstilsfaktorer du kan påverka. Tex kost, sömn, träning, daglig rörelse, återhämtning/vila och kosttillskott.

Produkter :
Produktbild
Läs mer om klimakteriet
Prata om klimakteriet
Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% på ditt första köp! Sen kan du ta del av spännande nyheter, sköna tips och speciella erbjudanden.
So, don’t be a stranger, friend!

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2022, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self carelogotype för hållbar ehandel