Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

REBECCA SAMUELSSON

Fysioterapeut, Lic. Kostrådgivare & PT

Inspirationsbild

Vem är Rebecca?

Rebecca är fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare med en stor passion för sitt jobb! I sitt arbete som fysioterapeut arbetar hon främst med motions- och idrottsskador, med fokus på att hjälpa individer komma tillbaka till sin aktivitet efter skada. Som PT och kostrådgivare coachar hon individer till att nå sina mål. Oavsett som det är att komma igång med träning eller ta sig till högre nivåer.

Här på Great Earth kommer Rebecca vara en av våra experter, och dela med sig av tips och trix kring hållbar träning, löpning, återhämtning samt tillskott. Du hittar henne även på sin egen Instagram @samuelssonrebecca

Rebeccas favoritprodukter

Nedan hittar du Rebeccas favoritprodukter som hon själv rekommenderar i samband med olika typer av träning och återhämtning. Kika in vår instagram @greatearth.se för att ta del av Rebeccas tips och råd, samt varför hon rekommenderar just dessa tillskott!

Inspirationsbild

Experten tipsar

Via Great Earths instagram @greatearth.se hittar du massa bra tips från Rebecca på hur du kan träna hållbart, med fokus på både kondition och styrka. Där hittar du även info kring vilka tillskott hon rekommenderar.

Vill du se mer av Rebecca eller få hjälp med träning och kostrådgivning? Kika in hennes instagram @samuelssonrebecca

 

 

 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care