Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

SHAPE U UP

Inspirationsbild

Vilka är Shape U up?

Shape U Up erbjuder coaching till dig som kund inom träning och kost, och består av tre vanliga heltidsarbetande flerbarnsmammor, som precis som majoriteten av deras kunder pusslar vardagen för att kunna må bra och skapa utrymme för det de tycker ger god livskvalitet.  ShapeUup började byggas med en vision om att göra det enkelt att jobba för en hållbar och stark kropp på hemmaplan. Visionen har växt och grott till att de som team nu coachar en stor variation av människor på deras väg mot en balans, där livet får ske samtidigt som man jobbar för sin hälsa, genom att vägleda inom kost, träning och mentalt välmående.

Till hemsidan

Inspirationsbild

Möt grundaren Anno

Anno Eriksson är grundare av Shape U Up och utgör en tredjedel av teamet.

Vi är mammor som gillar mat, godis & vin. Men vi är även coacher som älskar vårt jobb. Vi är vanliga människor. I vårt jobb ser vi människor utvecklas, begrava demoner och uppnå mål på ETT SÄTT! En lyckad klient är inte enbart den som når sina fysiska mål utan den som utvecklar sitt mindset. Den mentala biten behöver vara med annars blir det inte hållbart. Våra klienter får inte bara en ”coach” som levererar ett kostschema med trista recept & ett träningsprogram.Vi tror på kunskap och förståelse för den vi möter, för alla är olika och har olika bagage, berättar Anno på instagram @shapeuup.se

Annos tillskottsrutin

Nedan hittar du de produkter som ingår i Annos tillskottsrutin, och som hon själv äter dagligen! Du hittar mer om Annos upplevelse med våra tillskott på Shape U Ups instagram @shapeuup.se

Inspirationsbild

Träffa teamet

Teamet består idag av tre småbarnsmammor med bred kompetens, med utbildningar inom bland annat hälsoutveckling, personlig träning, kostrådgivning, mammaträning, coaching och beteendevetenskap för att nämna några.  De har också varierande livserfarenhet just av den anledning att de är flera i teamet som gjort sin egen resa. Där deras gemensamma drag finns i grundfilosofin och sitt intresse för hållbar livsstil, kost och träning.

Inspirationsbild

Coachning online

Shape U Up erbjuder coachning online med träningsprogram och kostplaner. Träningsprogrammen och kostplanerna kommer anpassade efter ditt personliga behov, med en kontinuerlig uppdatering av både kost och träning för att kunna tillgodose dina behov, samt bibehålla motivationen långsiktigt.

Online Coachning

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care