Kosttillskott för hela livet – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

TOBIAS KARLSSON

2 för 1 på Magnesium!

En av Tobbes absoluta favoritprodukter är Magnesium. Bra för benstomme, muskler och energiomsättningen är Magnesium en trogen vän till dig som är aktiv, likväl till dig som vill ha mer energi i vardagen.

2 för 1 på Zink!

Zink är bra för immunförsvaret och bidrar även till hudens naturliga läkningsförmåga. Som en av kroppens viktigaste mineraler spelar Zink huvudrollen i många av kroppens funktioner. Vår Zink innehåller även gurkmeja för bättre upptagningsförmåga!

Inspirationsbild

Som en dans genom livet

Vi brukar prata om “vad som händer med världen när du mår bra” och om att vi alla behöver hitta en kraftkälla i resan mot hälsa och välmående. Tobias är ett praktexempel på detta, varför vi är extra glada att ha Tobias både som vän och ambassadör. När Tobias var åtta år bytte han fotboll mot dans – plötsligt hittade han hem i sig själv och en helt ny värld öppnade sig. Träningen har sedan dess varit en basgång i Tobias i liv – ett sätt att hålla sig frisk, träffa vänner och öppnat dörrar i karriären.

För dans, kost, träning och pepp i massor – in och följ Tobias! @tobiaserikkarlsson

Lyssna på när vår vän Shirin från podden “Träna med Shirin” pratar med Tobias här

Produkter Tobias gillar lite extra

Min favoritprodukt är proteinpulvret utan smak. Många proteinpulver brukar ofta ha en bestämd smak, men denna gör att jag kan bland den i lite varsomhelst, som till exempel min smoothie, pannkakor, gröt med mera.

Vill du ha lika mycket energi som Tobias? :
Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% på ditt första köp! Sen kan du ta del av spännande nyheter, sköna tips och speciella erbjudanden.
So, don’t be a stranger, friend!

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2022, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self carelogotype för hållbar ehandel