Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Hur kan Sömn-paketet hjälpa med en god natts sömn

Artikelbild

I dagens stressiga värld är det inte ovanligt att kämpa med sömnproblem. Från att slita med att somna till att vakna upp känslig och trött, påverkar dålig sömn inte bara vår fysiska hälsa utan även vårt mentala välbefinnande. För att adressera denna utmaning har vi utvecklat vårt Sömn-paket, en samling kosttillskott som arbetar i harmoni för att främja lugn och ro samt förbättra sömnkvaliteten.

 

Tre kombinerade tillskott för optimal Sömn och återhämtning

 

Bedtime - För Godare Sömn

Bedtime är vårt flaggskepp för en god natts sömn. Denna unika formel är skapad för att främja avslappning och förbereda kroppen för vila. Fylld med ämnen som har en lugnande effekt, inklusive GABA, citronmeliss och humle, är Bedtime en naturlig väg mot en djupare och mer återhämtande sömn. En kapsel innan läggdags räcker för att börja känna dess effekter.

 

Ashwagandha - 4000 Års historia mot trötthet

Ashwagandha, även känd som "indisk ginseng", har använts i tusentals år inom ayurvedisk medicin för att bekämpa trötthet och främja avslappning. Med sina adaptogena egenskaper stöttar Ashwagandha kroppens motståndskraft mot stress och bidrar till mental balans. Dess långa historia som en naturlig lösning för trötthet och stress gör den till ett oumbärligt tillskott för en god natts sömn. Dessutom är det veganskt!

 

Magnesium - Mot mindre trötthet och utmattning

Magnesium är en essentiell mineral som spelar en avgörande roll i kroppens funktioner, inklusive reglering av sömn. Det bidrar till att minska trötthet och utmattning och är även viktigt för benstomme, muskelfunktion och energiomsättning. Vårt magnesiumtillskott är berikat med vitamin B6 och svartpepparextrakt för bättre upptag i kroppen och innehåller hela 7 olika former av magnesium för optimal effekt.

 

För en god natts sömn

Med vårt Sömn Paket får du inte bara individuella kosttillskott för sömn, utan en komplett lösning som arbetar i samklang för att ge dig den bästa möjliga sömnen. Genom att använda en kombination av väl utvalda ingredienser och vetenskapligt beprövade formler, strävar vi efter att erbjuda dig den återhämtande natt som du förtjänar.  Ge dig själv gåvan av en god natts sömn med vårt sömnpaket - för en mer utvilad och balanserad du.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care