Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

Great Earth + GoFrendly

= välmående för dig

MER BALANS – MINDRE HORMONELL OBALANS

Trött på på PMS? Majoriteten av kvinnor och livmoderbärare upplever hormonell obalans under sin livstid, och två tredjedelar upplever att det påverkar deras mående och levnadsstandard. Men PMS behöver inte vara något som kvinnor är dömda till att leva med, utan det finns flera sätt att balansera dina hormoner och motverka symtom på PMS och klimakteriet – som båda är en följd av just hormonell obalans.

Produktbild

Säg hejdå till hormonell obalans och PMS!

PMS Balance är framtagen för kvinnans hormonella balans. Med ingredienser som nattljusolja, salvia, vitamin B6 och dong quai, bidrar PMS Balance till hormonell balans, välbefinnande under menstruationen samt mindre upplevt sötsug i samband med PMS.

 • För hormonell balans
 • För dig som vill minska din PMS
 • Vegansk? Jajamensan!
Inspirationsbild

Det här innehåller PMS Balance

PMS Balance är specifikt framtagen för att bidra till kvinnors hormonella balans och minska symtom på PMS. Därför innehåller den noga utvalda ingredienser såsom salvia, nattljusolja, vitamin B6, krom och Dong Quai. Läs mer vad de gör och varför vi valde just dessa ingredienser i artikeln nedan!

Läs mer här

Listningsbild
1

Vad är hormonell obalans?

Hormonell obalans är precis vad det låter som, en obalans i kroppens hormoner. Klimakteriet och PMS är följder av hormonell obalans och kan bidra till symtom såsom humörsvängningar, acne, orolig mage, minskad sexlust och värmevallningar.

2

Orsaker

Hormonell obalans kan bero på många olika saker, där de främsta är höga stressnivåer, dålig kost, dålig sömn, problem med matsmältningen, mediciner som rubbar balansen, strikta dieter och preventivmedel.

3

Vad kan jag göra?

Bra kost, samt att prioritera sömn och återhämtning är A och O för att ta hand om dina hormoner. Hos oss finns det även flera tillskott, såsom Meno Balance och PMS Balance, som bidrar till hormonell balans hos kvinnor.

Produktbild

Säg nej tack till hormonell obalans & klimakteriesymtom

Meno Balance är utformad för att främja kroppens hormonella balans, oavsett om det gäller PMS eller klimakteriesymtom. För mer smooth rides och mindre bergochdalbanor helt enkelt.

 • Framtagen för att bidra till kvinnors hormonella balans
 • Hjälper till att minska symtom på PMS och klimakteriet
 • Utvecklad tillsammans med barnmorskor
Inspirationsbild

Med Meno Balance försvann Amandas PMS

– Meno Balance har mer eller mindre helt tagit bort min PMS. Så säger Amanda Ekberg, även känd som Fixaformen på instagram. Hon blev rekommenderad Meno Balance för sin PMS och märkte en stor skillnad redan efter första månaden. Läs mer om Amandas resa med kosttillskott och hennes upplevelse med Meno Balance!

Så blev Amanda av med sin PMS

Inspirationsbild

PMS balance eller Meno balance?

Vilken produkt passar dig bäst? Meno Balance eller PMS Balance? Meno Balance är en av våra klimakterieprodukter,  vilket innebär att den innehåller ingredienser som hjälper mot klimakteriesymtom, såsom värmevallningar och hjärndimma. PMS Balance är fokuserad på PMS och innehåller ingredienser för att minska symtom, exempelvis minskat sötsug relaterad till PMS.

Produktbild

Hjälper till med hormonbalansen

Vitamin B6, pyridoxin, bidrar till normal protein- och glykogenomsättning och bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin B6 bidrar även till normal bildning av röda blodkroppar och till att reglera hormonaktiviteten.

 • Hjälper till med hormonbalansen
 • Stöttar immunförsvaret
 • Bra för ämnesomsättningen
Favoriter:
Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

 • Ta del av nyheter
 • Inspiration och expertens tips
 • Guider för välmående
 • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care