Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Ögon
0 produkter
populära produkter

Kosttillskott för ögonen 

Precis som resten av kroppen kan ögonen behöva lite extra hjälp på traven för att må så bra som möjligt. Kanske har du torra ögon, eller börjat få åldersförändringar i gula fläcken? På denna sida hittar du våra tillskott som främjar normal ögonhälsa.

Inspirationsbild

AREDS2

AREDS och AREDS2 är världens största studier på åldersförändringar i gula fläcken (AMD), utförda av National Eye Institute i USA.
AREDS skulle undersöka om ett dagligt intag av vissa vitaminer och mineraler kunde minska risken för åldersrelaterade ögonsjukdomar. Den första AREDS-studien pågick under fem år. I studien ingick ca 4 800 deltagare som alla fick testa en specifikt framtagen formula med vitaminer och näringsämnen. Det resulterade i en 25% minskad risk för AMD-progression hos personerna med svår AMD. Senare kom AREDS 2-studien där forskarna gjorde vissa ändringar i formulan då de ansåg att det fanns ytterligare förbättringsmöjligheter, vilket sänkte risken att utveckla svår AMD med ytterligare 18%. AREDS 2-formulan rekommenderas av National Eye Institute för att minska risken för progression av åldersförändringar i gula fläcken.

Läs mer om vår produkt Vital Vision framtagen med den exakta AREDS2-formulan här

Andra behov som kan vara intressanta

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care