Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

7 steg till mer energi

Artikelbild

Hur får jag mer energi? Hur blir jag piggare? Det är frågor som många ställer sig. Mer energi över till mer än bara arbete och vardagsmåsten är med på mångas önskelista. Att öka din energi behöver inte vara svårt, det finns ofta små lösningar till det stora problemet. Vi har samlat 7 enkla steg du kan ta i din vardag för att öka din energi och orka mer.

 

 

Att få mer energi i vardagen kräver både stora och små förändringar. Vi har samlat de 7 bästa stegen som du kan ta för att få mer energi i vardagen.

 

1.Ladda upp med skönhetssömnen. Mellan 7-9 timmar per natt. Brist på sömn kan leda till utmattning och låga energinivåer.

2.Motionera mera! Regelbunden motion kan bidra till kroppens energinivåer genom att öka syret till kroppen. Dessutom är det bra för humöret.

3.Hydrate, hydrate, hydrate! Om du inte får i dig tillräckligt med vätska under dagen kan det bidra till att du känner dig trött och seg.

4.Ät hälsosamt och balanserat. En balanserad kost med mycket frukt, grönsaker, fullkorn och protein bidrar till att kroppen får i sig de näringsämnen som den behöver för att kunna prestera.

5.Less stress! Långvarig stress kan leda till lägre energinivåer och utmattning. Se därför till att prioritera din stresshantering med exempelvis meditation.

6.Ta pauser. Genom att ta korta pauser under dagen hjälper du kroppen minska på stressen, samt att den hinner återhämta sig.

7.Ät tillskott. Tillskott som exempelvis järn, B-vitamin och Magnesium kan bidra till din energiomsättning och minska trötthet och utmattning.

Genom att jobba in dessa rutiner i din vardag kan du öka dina energinivåer, känna dig piggare och förbättra både hälsan och välmåendet.

 

 

Produkt för mer energi

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care