Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Aktivera kroppen på dina villkor

Artikelbild

Det nya året är här, och ditt nyårslöfte kanske var att aktivera kroppen. Låt oss utforska olika träningsformer och hitta det som passar just dig.

 

Boxning - Stark, snabb och fokuserad

För de som älskar att släppa loss kraften, är boxning ett utmärkt sätt att träna. Inte bara bygger det styrka och kondition, utan det ger också en känsla av självförtroende och fokus. Oavsett om du tränar i en grupp eller på egen hand, är boxning en fantastisk möjlighet att släppa ut stress och öka ditt välmående.

Simning - Mjukhet och styrka i vattnet

Om du älskar känslan av att vara i vattnet, så kan simning vara den perfekta träningsformen för dig. Simning ger en helkroppsträning samtidigt som det är skonsamt för leder. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare, finns det alltid utrymme att utvecklas och njuta av den terapeutiska effekten av vattnet.

Yoga - Balans och inre harmoni

Om du söker en träningsform som fokuserar på både kropp och sinne, är yoga ett utmärkt val. Yoga erbjuder övningar för flexibilitet, styrka och meditation. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren yogi, finns det olika stilar och nivåer för att möta dina behov.

Daily Energy - Din hjälpande hand

En god sömn är receptet till en energifylld dag men ibland behöver man hjälp på traven. Daily Energy med smak av Äpple kan hjälpa dig att kickstarta dagen men även ge dig den extra energin för att orka resten av eftermiddagen. Den är både god och innehåller bland annat vitamin B12 och pantotensyra som bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. Best of both worlds helt enkelt. Du kan läsa mer om Daily Energy HÄR.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care