Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Att driva förändring i vår bransch

Artikelbild

Kosttillskott bygger på att man hittar de mest kraftfulla vitaminerna och mineralerna och koncentrerar dem i ett format som är lätt att få i sig. De mest kraftfulla, potenta, mineralerna finns ibland långt bort. Att produkter och råvaror får resa långt är en av de klimatmässiga utmaningarna som vi delar med andra i vår bransch.

 

Vi jobbar i framkant

Bara för att det enklaste är att lägga produktion och framställning långt bort i andra delar av världen betyder inte det att det alltid är det rätta för oss. Vi är nämligen inte nöjda med det! Vi strävar hela tiden efter att hitta bättre sätt att producera utan att tumma på kvalitén. Genom innovation, nytänk och nya sätt att producera våra produkter vill vi driva förändring i vår bransch.

Arbetet är redan igång

2022 tog vi ett stort kliv för att flytta vår produktion över Atlanten. Från USA till Europa med de flesta producerade i Skandinav

 

ien. Ett arbete som inte minst handlar om att hitta nya kraftfulla råvaror närmare, eftersom vårt

 

mål är att jobba med råvaror nära produktionen och produktion nära där produkten skall konsumeras.

 

 

En av få certifierade i branschen

Vi tillhör ett av de första varumärken som blev certifierade i “Certified for self-care” som baseras på myndighetskrav och erkända livsmedelsstandarder som till exempel ISO 22000, ISO 9001.

I ett myller av kosttillskott och olika varumärken är det mycket som är svårt att veta. Först ska du förstå dig själv och din kropp, vad är ditt behov egentligen?. Kanske kan liknande tankar dyka upp: "Vad är det ens jag behöver för något? Är jag trött för att jag sover dåligt eller har brist på något? Har jag låg energi för att jag sover dåligt eller stressar för mycket? Sover jag kanske dåligt för jag stressar och därför alltid har problem med magen?"

Sen ska du förstå vilka kosttillskott du ska äta utifrån behovet du har. Om du behöver få lite extra energi, är det B-vitaminer, Q10 eller järn du behöver fylla på med? Och den där problemmagen, är det goda bakterier den behöver eller enzymer som hjälper till att bryta ner svåra livsmedel?

När du väl kommit så långt är det dags att bestämma sig för vilka varumärke du ska välja också. Bara där finns det hur många valmöjligheter som helst. Här känner vi oss trygga med att kunna säga att vi är ett av få certifierade varumärken och vi jobbar för högkvalitativa och säkra tillskott.

Men du, är du fast i steg 1 och 2 fortfarande? Då kan vi varmt rekommendera att du gör vårt behovstest för att underlätta i ditt val av kosttillskott.

 

Framtiden är vår

Framöver kommer vi att fortsätta utforska nya förpackningssätt, återbruk och produktion. Allt för att minska mängden frakter. Vår ambition är att få in ett cirkulärt tänk i hela livscykeln för våra produkter. Vi kommer även fortsätta följa utvecklingen i branschen samt hos andra branscher för att säkerställa att vi alltid ligger i framkant.

 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care