Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Hur Gurkmeja kan bidra till ett gott immunförsvar och skydda mot stress

Artikelbild

Great Earths gurkmejatillskott är packat med 95 % kurkuminoider. Detta patenterade gurkmejaextrakt bidrar till immunförsvarets funktion, stöder ledhälsa och skyddar mot oxidativ stress. Läs vidare om du vill veta mer om antioxidanter och gurkmeja.

 

Kurkumin: En tidstypisk naturmedicin

I århundraden har gurkmeja vördats som ett naturläkemedel med en rik historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden. Dess egenskaper har gjort det till en viktig del av traditionella läkningsmetoder i olika kulturer. Utöver dess kulinariska användningsområden erbjuder gurkmeja en uppsjö av hälsofördelar som har stått sig genom tiderna.

Har du nytta av Gurkmeja?

Great Earths gurkmejatillskott innehåller ett patenterat gurkmejaextrakt som kallas Curcumin C3 Complex®. Detta extrakt är ett kraftpaket och innehåller imponerande 95 % kurkuminoider, som är de aktiva föreningar som ansvarar för gurkmejans hälsofrämjande egenskaper. Curcumin C3 Complex® har studerats ingående och är det mest kliniskt dokumenterade gurkmejaextraktet som finns på marknaden idag.

Dessutom är Great Earth's Gurkmeja formulerat med BioPerine® svartpepparextrakt, som förbättrar absorptionen av kurkuminoider. Detta innebär att kroppen bättre kan utnyttja gurkmejans fördelar. Med sina högkvalitativa ingredienser är gurkmejatillskott ett bekvämt och effektivt sätt att se till att du mår som bäst. 

Ett starkt immunförsvar och ledhälsa

En av de viktigaste fördelarna med gurkmeja är dess bidrag till immunsystemets normala funktion. Genom att införa gurkmejatillskott i din dagliga rutin kan du stödja kroppens naturliga försvarsmekanismer. Dessutom är gurkmeja känd för sin förmåga att främja ledernas normala funktion. När vi åldras blir ledhälsan allt viktigare, och de kraftfulla kurkuminoider i gurkmejatillskott kan ge det stöd som behövs för att bibehålla ledens rörlighet och flexibilitet.

Bidrar till att motverka oxidativ stress

Oxidativ stress uppstår när det finns en obalans mellan produktionen av skadliga fria radikaler och kroppens förmåga att neutralisera dem. Kurkumin fungerar som en sköld mot oxidativ stress. Den höga koncentrationen av kurkuminoider i Curcumin C3 Complex® besitter potenta antioxidativa egenskaper som hjälper till att minska fria radikaler och skydda kroppen från deras skadliga effekter. Genom att införa detta tillskott i din dagliga kost kan du stödja kroppens naturliga försvarsmekanismer mot oxidativ stress.

  • Innehåller det patenterade gurkmejaextraktet Curcumin C3 Complex®, med hela 95 % kurkuminoider
  • Stödjer immunsystemets och ledernas normala funktion
  • Skyddar kroppen mot oxidativ stress orsakad av fria radikaler
  • Förbättrat upptag med hjälp av svartpepparextrakt

Låt inte oxidativ stress bromsa dig. Bibehåll god hälsa med Great Earth's Gurkmeja och ge din kropp det skydd den förtjänar. Med Curcumin C3 Complex® och svartpepparextrakt är detta ett bra tillägg som skydd mot fria radikaler. 

 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care