Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Innovativ affärsutveckling — för en hållbar framtid hos Great Earth

Artikelbild

Banbrytande initiativ som skapar förändring

Great Earth har alltid strävat efter att vara en ledare inom innovativ affärsutveckling och hållbarhet. Vi tror på att det är möjligt att skapa en framgångsrik verksamhet samtidigt som vi tar ansvar för vår miljö och våra medmänniskor.

Ett exempel på hur vi lyckats med detta är genom att införa refillförpackningar för våra storsäljare. Även om refillkoncept har funnits länge i andra branscher var vi först på den svenska marknaden inom kosttillskott. Dessa produkter har blivit en succé bland konsumenterna och det är glädjande att se att fler av våra kollegor nu följer vårt exempel.

Ett annat innovativt projekt var "Save A Pill", där vi tog tillvara på produkter som tidigare skulle ha kasserats på grund av små skönhetsfel eller kort hållbarhetsdatum. Genom att säkerställa att dessa produkter kommer till användning istället för att slängas, bidrar vi till en mer hållbar bransch.

Lösningar för individanpassade rekommendationer

Vi var också först i Sverige med att erbjuda en helt digital lösning för behovstest. Med hjälp av denna tjänst kan du som konsument enkelt få skräddarsydda rekommendationer om vilka produkter du behöver, utan att köpa sådant du inte har användning för. Idag har över 340 000 behovstest genomförts och det är inspirerande att se att fler aktörer i branschen nu lanserar liknande lösningar.

Nyfikenhet och innovation driver branschen framåt

Att driva förändring handlar inte alltid om att uppfinna hjulet på nytt. Genom att vara nyfiken på hur andra branscher har tacklat utmaningar och applicera dessa lärdomar på vår egen verksamhet, kan vi skapa innovation på affärsmodellsnivå. Naturligtvis är innovation på produktnivå också avgörande för att vi ska fortsätta vara relevanta, men det är genom att tänka större som vi verkligen kan göra skillnad och driva branschen i en hållbar riktning.

Vi på Great Earth vill vara en pionjär inom hållbarhetsarbete och innovativ affärsutveckling. Vi tror på att det är möjligt att skapa en framgångsrik verksamhet som gynnar både människor och miljö.

För mer information, kolla in vår nya hållbarhetsrapport HÄR!

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care