Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Kosttillskott som passar dig som är gravid

Artikelbild

Att vara gravid innebär en fantastisk resa där kvinnan bär på och omsluter det lilla livet inom sig. Under denna period är det viktigt att säkerställa att både mamman och barnet får tillräckligt med näring för en hälsosam utveckling. Ett sätt att säkerställa detta är genom klokt användande av kosttillskott. Här är några av de kosttillskott som är särskilt anpassade för gravida kvinnor och deras viktiga roll för att främja en hälsosam graviditet.

Multi Gravid - Optimal näring i en kapsel

Multi Gravid är en multivitamin speciellt utformad med tanke på de nordiska näringsrekommendationerna för gravida och ammande kvinnor. Den innehåller en balanserad blandning av vitaminer och mineraler som är avgörande för både mamman och barnets välbefinnande. Genom att tillhandahålla rätt mängd näringsämnen stöder Multi Gravid den optimala utvecklingen av fostret och hjälper mamman att upprätthålla en god hälsa under hela graviditeten. Läs mer.

Omega 3 Vegan - Hälsosamma fettsyror för utvecklingen

Omega 3 Vegan är en viktig komponent för gravida kvinnor, då det bidrar till normal utveckling av hjärnan och ögonen hos fostret. Denna kosttillskott är särskilt viktig för de som inte äter mycket fisk i vardagen eller är vegetarianer och veganer, eftersom det tillhandahåller de nödvändiga omega-3-fettsyrorna utan att komma från fiskolja. Det är ett hållbart och etiskt alternativ som stöder den blivande mamman och barnet på bästa sätt. Läs mer.

Dophilus 15 - Främjar en balanserad mage för både mamma och bebis

Dophilus 15 är en probiotika som spelar en avgörande roll under graviditeten. När barnet föds får det en del av mammans tarmflora, och det är därför viktigt att mamman har en balanserad mage. Denna probiotika stöder maghälsan genom att främja en hälsosam balans av tarmbakterier. En balanserad mage hos mamman kan också ha positiva effekter på barnets egen maghälsa vid födseln. Läs mer.

Att vara gravid är en unik och underbar upplevelse, och att ta hand om sin egen hälsa är avgörande för att säkerställa en sund utveckling för det lilla livet. Kosttillskott som Multi Gravid, Omega 3 Vegan och Dophilus 15 kan vara värdefulla komplement för att möta de ökade näringsbehoven under denna speciella tid. För att underlätta har vi satt ihop ett paketför att ni båda ska må bra under graviditeten. Det är ett bekvämt och en komplett lösning för dina näringsbehov och tar hand om både din egen hälsa och den lilla som växer inom dig. Läs mer om "Under graviditeten" paketet.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care