Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Hur Folsyra som kosttillskott kan påverka hälsa och graviditet 

Artikelbild

Upprätthåll god hälsa med Great Earth's Folsyra, som innehåller viktiga vitaminer och mineraler för att främja en hälsosam och aktiv livsstil.

Folsyra är viktigt för människokroppen, men vad är det egentligen och vad gör det så viktigt?

Folsyra, även känd som folat, är ett viktigt näringsämne som tillhör familjen B-vitaminer. Det finns i många livsmedel, t.ex. bladgrönsaker, spenat, sparris, broccoli, berikade spannmål och spannmål. Det kan dock vara en utmaning att få i sig tillräckligt med folsyra enbart genom livsmedelskällor, vilket gör att det ofta rekommenderas att ta ett dagligt tillskott.

Detta näringsämne spelar en avgörande roll i många cellprocesser, inklusive celltillväxt och utveckling, och bidrar till att upprätthålla produktionen av röda blodkroppar.

Under graviditeten är folsyra särskilt viktigt för att fostret ska utvecklas ordentligt. Därför rekommenderas gravida kvinnor att tillsätta tillskott av folsyra under sin graviditet. Förutom sin roll i den fysiska utvecklingen kan folsyra också bidra till att stödja hjärnans funktion och kognition hos både barn och vuxna.

Hur Folsyratillskott kan hjälpa

Här är några av fördelarna med att ta Great Earths folsyratillskott:

  • Främjar en hälsosam graviditet: Great Earth's Folsyra innehåller en dos folsyra, som är avgörande för en god fosterutveckling.
  • Folsyra hjälper till att reglera homocysteinnivåerna i blodet
  • Bidra till hjärnans funktion: Folsyra är viktigt för hjärnans funktion och kan vara särskilt fördelaktigt för äldre vuxna. Att regelbundet ta detta tillskott kan bidra till kognitiv funktion, minne och koncentration.
  • Bidrar till att bibehålla normalt hud, hår och naglar
  • Folsyra bidrar även till normal psykologisk funktion och till att minska trötthet och utmattning

 

Hur man tar Great Earths folsyratillskott

Great Earth's Folsyra är lätt att använda och kan tas med eller utan mat. En tablett om dagen tillsammans med måltid och du är good to go!

Varför välja Great Earth?

Hos Great Earth hittar du lång erfarenhet av att ta fram högkvalitativa kosttillskott för alla dina behov. Med höga krav på ingredienser, ett 91% veganskt utbud och 100% cruelty free, bidrar tillskott från Great Earth inte endast till ditt mående, men de är även schyssta mot planeten. Great Earth är även ett av tolv företag som är certified for self-care, en viktig märkning inom kosttillskottsbranschen.

 

Tillskott med folsyra

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care