Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Lecithin - kosttillskottet för hjärnan

Artikelbild

Upptäck de fantastiska fördelarna med Lecithin och hur det kan hjälpa dig att uppnå en hälsosammare livsstil. Läs vidare för att få veta mer!

Vad exakt är Lecithin?

Lecithin är en typ av fettämne som förekommer naturligt hos både djur och växter. Det spelar en viktig roll inom livsmedelsindustrin som emulgeringsmedel, vilket innebär att det kan hjälpa till att blanda två ämnen som vanligtvis inte skulle blanda sig väl.Denna egenskap gör det till en viktig ingrediens i många livsmedelsprodukter, inklusive bakverk, choklad och margarin. Dessutom används Lecithin i stor utsträckning vid tillverkning av kosmetika och läkemedel.

I kosmetika används det ofta som fuktgivare, mjukgörare och emulgeringsmedel. Det kan bidra till att förbättra produktens konsistens samtidigt som det förbättrar deras allmänna prestanda. Dess unika egenskaper gör det till en viktig ingrediens i många produkter som vi använder och konsumerar dagligen.

Fördelarna med Lecithintillskott

Lecithintillskott har ett brett utbud av hälsofördelar, inklusive:

  • Hjälper till att upprätthålla hjärnans funktion: Lecithin innehåller kolin, vilket är ett viktigt näringsämne för hjärnans hälsa. Kolin är en föregångare till acetylkolin, en neurotransmittor som är involverad i minne och inlärning.
  • Lecithin hjälper till att bryta ner och transportera fetter i kroppen
  • Hjälper till att upprätthålla leverfunktionen: Då Lecithin innehåller Kolin som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion
  • Lecithin kan bidra till att emulgera fetter i matsmältningskanalen

Var kan man köpa Lecithintillskott?

Vårt tillskott med Lecithin hittar du bland annat på vår hemsida, Greatearth.se. Men även hos våra återförsäljare, såsom MEDS, Apotea och Apotek Hjärtat. Fettsyrorna som finns i lecithin är därför viktiga för sånt som minne, koncentration och inlärning. Vårt lecithin kommer från solros och är en naturlig källa till fosfolipider vilket våra cellmembran är uppbyggda av. Det är dessutom veganskt, vilket gör det till ett mångsidigt alternativ som passar de flesta. Så varför inte ge det ett försök och uppleva de fantastiska fördelarna med Lecithin själv?

 

Tillskott med lecithin

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care