Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Hero-bild

Yummies for small tummies

Våra tillskott för barn

Inspirationsbild

Varför Yummies?

Att barn behöver bra mat för att växa och utvecklas är ju ganska självklart. Men HUR GÖR MAN när barnen kategoriskt vägrar äta grönsaker och allt som inte passar med ketchup? Alla barn är ju olika och det finns inga generella svar här – utan varje förälder behöver hitta sitt sätt att skapa en sund relation till mat och näring tillsammans med sina barn.

För att hjälpa till på traven och se till att våra små får i sig viktiga vitaminer och mineraler, även under de perioder där de bara vill äta makaroner, har vi tagit fram våra tillskott för barn. Med fyra goda gummies för fyra olika behov är våra barn gummies fyllda till bredden av vad barn behöver för att växa sig stora och starka!

Läs mer om våra gummies här

Inspirationsbild

Mat och näring behöver inte vara svårt

Som föräldrar har vi två viktiga kall när det kommer till våra barns relation med mat. Den första är att se till att dom äter bra och näringsrik mat så att de kan växa, utvecklas och upptäcka världen. Det andra är att ge barnen bra matvanor och matglädje.

Att äta mat som innehåller viktig näring för kroppen ska vara kul! Men ibland vet vi att det inte är det enklaste att få en broccoli att låta lika kul som glass. Därför har vi, förutom våra fyra tillskott för barn, tagit fram våra bästa tips och trix på hur du kan prata mat med ditt barn. Samt hur ni tillsammans kan skapa roliga och hälsosamma rutiner med positiva associationer till all mat, oavsett om det är spenat eller choklad.

Finns också som återförslutningsbar refillpåse

Produktbild

Probio Kids

Att det känns bra i magen är viktigt på fler sätt än ett. Och en bra magkänsla börjar med en glad mage! Probio Kids innehåller en miljard goda mjölksyrabakterier per gummy från 3 olika stammar (L. Rhamnosus, B. Infantis, L. Reuteri). För att vara bra kompis med magen helt enkelt!

 • Endast naturliga färger & smaker.
 • Vegansk? Jajamensan!
 • I stället för socker använder vi FOS som sötning. FOS (fruktooligosackarider) är en typ av kolhydrater som fungerar som kostfibrer.
Inspirationsbild

Så får du ditt barn att äta mer grönt

Hur får vi våra barn att se entusiastiskt på morötter, broccoli och gurka? Jo, vi skapar positiva associationer till alla typer av mat, och hittar det roliga i att ge kroppen näringen den behöver för att orka leka, busa och växa.

 

Så får du ditt barn att äta mer grönt. Läs mer här!

Produktbild

D-vitamin Kids

Svårt att fånga soltimmarna? Under vinterhalvåret flyttas mycket lek och bus inomhus, och luckan för att få lite sol på näsan blir allt mindre. D-vitamin kids är ett D-vitamintillskott i gummies-format med smak av apelsin. Vitamin D behövs för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt samt bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn.

 • Endast naturliga färger & smaker.
 • Vegansk? Jajamensan!
 • I stället för socker använder vi FOS som sötning. FOS (fruktooligosackarider) är en typ av kolhydrater som fungerar som kostfibrer.
Inspirationsbild

Veganska och utan tillsatt socker

När vi skapade våra Yummies var det viktigt för oss att ta fram en produkt som bara innehåller det som barn behöver för att kunna växa och må bra. Därför valde vi att göra våra tillskott för barn helt veganska, samt utan tillsatt socker. Istället innehåller våra Yummies FOS som sötning. FOS (fruktooligosackarider) är en typ av kolhydrater som fungerar som kostfibrer. Tillskotten innehåller dessutom bara naturliga färger och smaker.

Inget hokus pokus – bara bra tillskott!

Produktbild

Multi Kids

Fullproppad med vitaminer och mineraler som din mini-me behöver för att växa och orka med all lek och bus. Innehåller bland annat D-vitamin som behövs för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt och bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn, samt jod som bidrar till normal tillväxt hos barn. Med smak av hallon är Multi Kids ett tillskott i gummies-format som är både gott och nyttigt. För bra rutiner hela livet!

 • Endast naturliga färger & smaker.
 • Vegansk? Jajamensan!
 • I stället för socker använder vi FOS som sötning. FOS (fruktooligosackarider) är en typ av kolhydrater som fungerar som kostfibrer.
Listningsbild
1

Det börjar med dig

Ditt barn gör som du gör, inte som du säger. Om du rynkar på näsan åt frukt och grönt, kommer ditt barn också göra det. Genom att sätta ett exempel med att äta mycket frukt och grönt, prata om vad du tycker är gott med det och varför det är viktigt, så kommer ditt barn att haka på tåget.

2

Gör grönsaker kul!

Grönsaker blir ofta något negativt när det kommer till att det är något man måste äta. Saker man måste göra är ju sällan kul. Prova därför att göra det roligt istället. Gör en buffé med massa frukt och grönt där ditt barn får vara med och förbereda. Servera grönsaker och frukt på samma sätt som du serverar efterrätt, som något att se framemot.

3

Göm grönsaker i maten

Om vi ska vara helt ärliga så behöver man ibland ta till lite fulknep. Oavsett hur mycket man konverserar, berättar och försöker göra det roligt, så har barn en egen vilja. För de gånger som det absolut tvärvägras att äta frukt och grönt, prova att gömma det i maten! Riv ner morötter i köttfärsen, blanda blomkålsris med vanligt ris, eller rosta grönsaker och gör en smarrig pastasås.

4

Involvera barnen

Om barnen själva får vara med och preppa grönsakerna till middagen eller frukten till mellis, blir det på en gång både roligare och mer spännande att äta sen! Skär frukten med kakformar och få roliga figurer, eller gör en tävling om vem som kan äta mest morotsstavar. Låt barnens fantasi få vara en del av grönsaksätandet och fokusera på upplevelsen snarare än att det måste ätas.

Produktbild

Omega 3 Kids

Inte en fan av fisk? Med Omega 3 Kids får ditt barn i sig essentiella fettsyror utan att det behöver stå lax på menyn tre dagar i veckan. För barn som växer så det knakar är Omega 3 viktigt för att bidra till hjärnan och synen. Med smak av citron är den dessutom riktigt god!

 • Endast naturliga färger & smaker
 • Vegansk? Jajamensan!
 • I stället för socker använder vi FOS som sötning. FOS (fruktooligosackarider) är en typ av kolhydrater som fungerar som kostfibrer
Inspirationsbild

Skapa rutiner tillsammans

Våra Yummies för barn finns även i vuxenversion. Varför inte passa på att skapa en välmåenderutin tillsammans med ditt barn? Att prata mat och näring med ditt barn blir mycket roligare om ni gör det tillsammans. Och din mini me har ju dig som sin största förebild. Så när du tar hand om dig och intresserar dig i ditt välmående, kommer ditt barn att haka på.

Med en gemensam välmåenderutin kan ni skapa en bra relation till mat tillsammans, och samtidigt se till att ni får i er er dagliga dos av viktiga vitaminer och mineraler. Win, win tycker vi!

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

 • Ta del av nyheter
 • Inspiration och expertens tips
 • Guider för välmående
 • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care