Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Inspirationsbild

I nöd, men mest i lust!

När vi blir äldre (medelålders) så kan hormonerna börja spöka för både kvinnor såväl som män. Alla påverkas olika, men många upplever minskad lust – vilket är väldigt, väldigt synd. Men det finns hopp! Vårt Lust-paket innehåller Desire och M.A.N
#supportyourself #supportyourlove

Köp paketet 

 

Lust-paketet

#supportyourself #supportyourlove

Inspirationsbild

Till dig som kämpar

Hur många gånger har du muttrat att ”man är ju inte 20 längre”? Alldeles för ofta, eller hur? Just i 20-årsåldern är mäns testosteronnivåer som allra högst, men precis som kvinnans klimakterium har även mannen en övergångsålder. Den kallas andropaus och börjar någonstans vid 35–40 årsringar. Är det farligt? Är det dags att lägga padelskorna på hyllan? Nej inte alls, men låg testosteronnivå kan göra att du känner dig trött och får humörsvängningar. Du kan också få minskad lust, tappa muskelmassa och höja procenten med kroppsfett. M.A.N. är ett tillskott som kan motverka detta.

Bästo testo!

M.A.N. är ett tillskott för att hjälpa män att frigöra testosteron, höja sina energinivåer, stötta musklerna och bidra till lusten och immunförsvarets funktion.

Inspirationsbild

Desire

Vår produkt Desire är framtagen för kvinnor i klimakteriet för att bidra till ökad lust, motverka torra slemhinnor och ge mer energi. Den innehåller de naturliga växtextrakten ginseng, damiana och maca som alla tre bidrar till en normal lust. Vitamin B2 och biotin bidrar även till normala slemhinnor, vilket ofta kan vara ett irriterande problem under klimakteriet.

Lusten är fri.

* Speciellt framtagen för kvinnor i klimakteriet
* För ökad lust och motverka torra slemhinnor
* Vegansk

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care